Habian i kumple...(Harmonia)
Witam.
Postanowiłem otworzyć coś gdzie mógłbym zostawić po sobie ;D Zdjęcia będą dodawać też może koledzy, ale to zobaczymy jeszcze. Póki co przedstawię się. Nazywają mnie Habian. Staty pokaże niżej. Hmmm... Nie wiem co wam tutaj jeszcze napisać. Jak se przypomnę to zmienię post.
Mounty jakie posiadam to : Tutaj fotka już na ujarzmionej pięknej bestii, która się nie którym śni po nocach. A reszta to: Blazebringer, Dzik, Stampor, Osioł, Rower, Wodny Wilk (jeden z ulubionych), Kuń, Jeleń, Panda, Wielbłąd, Rakieta, Dragonling, Gnarlhound, Bawół Wodny, Pajączek.
Teraz chyba czas na to, po czym większość osób mnie poznaje. Prócz jakże tego pięknego stroju uwiecznionego wyżej, mam jeszcze: Hunter (2 dodatek), Assassin (podstawa), Full Norseman, Oriental, Nightmare, Jester, Demon Hunter, Yalaharian, Warmaster, Wayfarer, Afficted, Deepling,
Teraz pora na eq. Zmieniać go raczej nie będę, ponieważ w sumie już niema co.
Zdjęcia będę się starał w miarę możliwości dodawał, a jak nie będzie to trudno xD Na początek dodam małą sklejkę. Mam nadzieję, że się spodoba.
http://img694.imageshack.us/img694/8246/lbua.png
Edit: Zauważyłem, że mogłem lvl'e dać jako osobną sklejkę, ale nie zapisałem w photoshopie zdjęcia w warstwach.