-
Axe, Sword, Club
Słuchajcie, co jest teraz na topie po względem opłacalności oraz najlepszej broni jednoręcznej dla rycerzy? Mieczy, topory czy obuchy? Bo ja już dawno nie pogrywałem knightem i nie ogarniam ostatnich zmian pod względem broni. Czy coś się zmieniło, czy nadal są to topory?
-
-
-
Club,
najtańsze ringi, najtańszy armor +2 do skilla, najtańsza broń: np. Mycological Mace - najlepszy club u mnie na serwerze kosztuje 200k+, natomiast Shiny Blade kosztuje nawet 4,5kk...
-
Moim zdaniem też Cluby, tanie, duża dostępność, grać nie wastować ;p
-
Dokladnie cluby. Juz nie ma tak jak kiedys ze jest straszna roznica pomiedzy bronia. Tak jak panowie up, cluby najlepsze rozwiazanie najlepszy club tani bardzo, u mnie 70k~ wiec sam zobacz :) No chyba ze masz tak botknajty i w uj kasy to bierz axe. Tyle ode mnie.
-
Według mnie też teraz club, bronie bardzo tanie, ringi tanie, armory tanie i dostępne. Na przykład taka broń, mycological mace, porównywalna do SCA a kosztuje 60k na Neranie...
-
Tylko cluby, masz jeszcze jeden +
szybko wybijesz się w rankingu bo mało kto skilluje club, ja na antice z 96 cluba byłem na 124 miejscu w top300 w club fightingu xD
-
Dzięki wszystkim za sugestie, rzeczywiście, po analizie wszystkich za i przeciw wybrałem obuchy, może też dlatego, że to takie niedoceniane bronie oraz to, że club ringi są banalnie tanie xd
Generalnie wydaje mi się, że obuchy urozmaicili trochę, tj. dodali sporo nowych broni ostatnio, bo w porównaniu do tego, co jeszcze pamiętam, to ich lista, szczególnie tych 45+ i 50+ nie była tak okazała ;d.
<edit> nie mogę wszystkim reputa dać do za dużo rozdałem w 24h, jutro dodam, obiecuje xd
-
Teraz to praktycznie w broniach dla knighta wszystko dąży do wyrównania... To tylko zależy jaki kto wyraz woli i o grafiki broni, nic więcej