Otóż po ostatnim patchu z murzynem nie mogę się zalogować. Po wpisaniu passów pojawia mi się takie okno:
Załącznik 297095
Próbowałem zmieniać region, język, jednak ciągle to samo. Da się to jakoś naprawić czy potrzebny jest reinstall?
Wersja do druku
Otóż po ostatnim patchu z murzynem nie mogę się zalogować. Po wpisaniu passów pojawia mi się takie okno:
Załącznik 297095
Próbowałem zmieniać region, język, jednak ciągle to samo. Da się to jakoś naprawić czy potrzebny jest reinstall?
Resetowałem ruter - nic nie pomogło. Zainstalowałem lola od nowa - też nie pomogło. Macie jeszcze jakieś pomysły (hasło zmieniłem jkbc. po prostu nie łączy z serwerem). A jak nie to gdzie dokładnie mam do nich z tym pisać?
usun cookies/ustaw strone startowa na domyslna/usun historie w IE
przeinstaluj frameworka
w prawym gornym rogu masz nacisk replay - jak mialem bug splaty to odinstalowywanie lola nic nie pomagalo dopiero to pomoglo xd
Odinstalowałem Pando, ustawiłem w zaporze windowsa zeby nie blokowało lola i nic.
Próbuję ustawić zegar windowsa jak pokazują to w tym temacie: https://support.leagueoflegends.com/...wania-si%C4%99
ale po wpisaniu kodu net start w32time wyskakuje mi odmowa dostępu pomimo, że mam uprawnienia administratora. Jakieś pomysły?