Hej
Na studiach będę miał język hiszpański, mam dwa miesiące na nauczenie się podstaw. Szukam stron internetowych/programów które pomogą mi w tym.
Wersja do druku
Hej
Na studiach będę miał język hiszpański, mam dwa miesiące na nauczenie się podstaw. Szukam stron internetowych/programów które pomogą mi w tym.
Nie pytałeś o książki ale mimo wszystko polecę klasykę gatunku
http://allegro.pl/oskar-perlin-jezyk...487297038.html lub z jakiejś innej aukcji oczywiście to pierwsza lepsza i dobra cena.
Nie pytałem, bo wolę się uczyć z czymś interaktywnym. Nigdy nie potrafiłem z książek uczyć się angielskiego.
Ale dzięki, pewnie zdecyduję się na to 8zeta mogę dać :)
tez sie napisalem na hiszpanski, jednak u mnie podobno czesto nie ma miejsc w jakiejs grupie i decyduje kto pierwszy sie zapisał, a ja dosyc pozno to zrobilem wiec.. :d jednak o ile sie dostane na hiszpanski to wroce do tego tematu napewno :D
To jest fajna opcja jesli chodzi o interaktywne uczenie.
kumpel polecał jeszcze busuu.com ale tam chyba trzeba coś płacić, ja lubię samemu się uczyć z książek i wszystko ogarniać po swojemu niż korzystać z jakiś narzuconych systemów nauczania, których nie unikniemy stosując wszelkie platformy i programy do nauki języków obcych no ale co człowiek to zwyczaj więc jeśli nie podchodzą Ci książki to szkoda kasy
poszedles na filologie hiszpanska czy masz na lektoracie?
jak na lektoracie to raczej sie nie przejmuj tym ze nic nie wiesz;p