w nocy mam zamiar wybrać się na resp black knighta jak myślicie jestem w stanie wyciągnąć profit jeśli bd go bił z sd ? beho bd usuwał używając gfb powiedzmy wezme 200sd i 60gfb
Wersja do druku
w nocy mam zamiar wybrać się na resp black knighta jak myślicie jestem w stanie wyciągnąć profit jeśli bd go bił z sd ? beho bd usuwał używając gfb powiedzmy wezme 200sd i 60gfb
Wgl drutem to bym nie szedl na Twoim miejscu... Pall sie najlepiej sprawuje jezeli chodzi o tego typu respy. Drutem znajdziesz fajniejsze miejsca zeby zarobic, bo raczej nie po exp tam idziesz ;d
no to gdzie moge drutem zarobić na faccu ;x?
czy ja wiem czy waste w chuj, zalezy od farta, a niczym innym nie pohunci chbya ze explo ale to juz lepiej sd
/@up
na faccu drutem na niczym, chbya ze mowa o robieniu lootbagow kupowaniu taniej, sprzedawaniu drozej
no kurde musze zarobić na pacca jeszcze 500k
nie ma szans, nie druidem. Kup sobie pacc, za 20~zł na torgu kupisz... a przez miesiąc na pacc powinieneś zarobić na kolejnego już za gp
A jak już jesteś big time bieda to jedyny sposób na profit na faccu na takim lvlu edem to najlepiej gsy z runek na pohu, zależy po ile silki chodzą u ciebie na servie to 10-15k/h profitu powinno być
na aurorze silki po 1.5k właśnie ;/
To idź żebrać, pacc scrolla kupisz na torgu od hosseya za 2 dychy, nie można być aż tak biednym, żeby ich nie mieć xD
nie chodzi o to, że ich nie mam ale po prostu mi szkoda wchuj wydać normalnej kasy ;d
jak dwie dychy to dla ciebie dużo to lepiej sobie odpuść granie albo wybotuj knighta
robson isle, albo popylaj po dragach z ava/icycle/wavy (ava sam robisz to już w ogóle) i zbierasz śmieciuchu.
na of w sumie też ze stoneshowerami można, bo postaman zakładam jest
ewentualnie drillwormy
Zrób sobie noob knighta na amerykańskim n-pvp gdzie jest mało osób w dzień w naszej strefie czasowej, stawiasz go w dzień, ja tak mam po tygodniu 200k z medicine pouchów. Polecam.
jesli dragi zajete na faccu, to najlepsza opcja orc fortress ze stone showerów. z lootbagiem ok. 10k kasy/h powinienes wyciagnac + dobry exp xD
Nie którzy może nie są na tyle 'głupi' żeby wydawać kasę na gry ? Może on po prostu lubi trzymać kasę, nie wydawać na gry, i woli kupić za ccki ?
Spróbuj pobić jakieś Dragi z Icycle, ale wątpie, że profit będzie, na 0~ wyjdziesz. Druidem bardzo ciężko zarobić na faccu, spróbuj może jakieś minotaury i lootbag, np. Mintwalin weź z 100 ava trochę manasów na wanda i jazda. Ewentualnie Life Ringi.