dzien dobry
2 pytania
1. gdzie jest najwiecej gsow i najlepiej tam robic taska?
2. czy old widowa mozna zabic tylko raz czy wiecej
Wersja do druku
dzien dobry
2 pytania
1. gdzie jest najwiecej gsow i najlepiej tam robic taska?
2. czy old widowa mozna zabic tylko raz czy wiecej
1. Zależy jaki masz lvl. Na wyspach tych Forbidden Islands jest dużo, pod Tiquandą, na Pohu jest dużo jak się biega solo. Na Yalahar w cementary.
2. Ile dusza zapragnie.
@edit.
http://tibia.wikia.com/wiki/Killing_..._Quest/Spoiler
Malada, ale tam są też różne inne rzeczy. Jak się bardzo uprzeć to całkiem dobrze się sprawdzi zachodnia jaskinia drilli. Katedra w yala dobra jak lubisz często być w kontakcie. Poza tym to chyba wszystko co ma sens
lvl mam 95 wiec lajt, obczaje forbidden island
Jak potrzebujesz punktów w taskach to polecam bić na Yalahar. Tam bierzesz task na pająki + nietoperze, jak nikogo nie ma to jet całkiem spoko. Każdy task możesz wykonać maksymalnie 3x. Bossa możesz ubić więcej razy, lecz musisz posiadać boss point.
niedoczytalem ale jak jesteś rp to idź na drillwormy do jaskini z gsami. tam resp bodaj 10 gsow jest. masz kozacki exp, profit i task całkiem szybko leci
Ja polecam już wspomniane Yalahar, naprawdę jest to najlepszy exp, są GSy bez niepotrzebnego syfu jak w innych miejscówkach + jak chcesz to również mutated baty, które są słabe a dają tam jakiś exp + czasami nawet coś dropną. Polecam też chodzić z lootbagiem, knightem jak chodziłem to na każdy wypad było to przynajmniej 20k dodatkowe, pełno plate armorów, steel helmetów, two-handed swordów itp.