-
Nowa drukarka
Poszukuję nowej drukarki. Nie mam jakiś specjalnych wymogów, bez skanerów i innych bajerów, jednak dobrze byłoby gdyby drukowała w kolorze(nie koniecznie), pasowała pod win 7(obecna hp 1018 odpada), była jak najmniej awaryjna, oraz żeby nie trzeba było często wymieniać tonera. Macie jakieś propozycje? Przedziału cenowego jako takiego nie ma, ale wiadomo najlepiej jak najtaniej. Jeżeli na zakup porządnej drukarki potrzeba np. 200 zł nie ma problemu, jeżeli 100 - jeszcze lepiej. Poszukuje najbardziej opłacalnej ^^ Jeżeli możecie podajcie opcje z kolorem i bez.
Btw. liczą się obecnie jakieś inne drukarki niż laserowe?
-
epson stylus sx235w - jak kupowałem rok temu to była jedna z lepszych ;p nówka 200+ ale widziałem używkę na allegro za 100zl (zamienniki tzn czarny + kolory - 15zł)
-
A coś z szybszym drukiem i tak jak wspominałem, bez zbędnych bajerów typu skaner, wifi etc.? I tak jak mówiłem, czy nie lepsza byłaby drukarka laserowa?
-
nigdy nei kupuj epsona, najgorszy szmelc - skonczy się jeden kolor tuszu, i drukarka sieada, nie wazne czy chcesz uzyc skanera jak masz wbudowanego, czy wydrukowac w innym kolorze - nie, Epson nie działa póki nie wsadzisz mu całego tuszu (i musi być oryginał, bo lwe działają do ~2/3 potem uznaje je za puste)
ja najlepeij wspominam swoje hp, tanie tusze, banalnie proste w obsludze:
http://allegro.pl/hp-photosmart-7850...461756925.html
i tanie są wgl.