-
63 RP
Witam. Dopiero co zakupiłem pacc i kompletnie nie wiem co dalej robić... Jest to mój pierwszy pacc na tej postaci więc nic nie jest odblokowane. Jakie taski się opłaca robić i gdzie najlepiej, jakie questy i gdzie expić (bez wielkiego ryzyka gleby i waste). lvl 63, skille 86/71 z eq. Odwdzięczę się bonusem za każdą sensowną odpowiedź! Pozdrawiam :) Aha, no i jak trzeba coś odblokować to piszcie czy dam radę sam to zrobić czy jednak przydałby się ktoś, bo z tym może być ciężko - długo nie grałem, nowy serwer - brak znajomych :D
-
Po pierwsze popełniłeś błąd kupując teraz pacc, patrz co się dzieje z tibią, cały czas ataki ddos i mass kicki. Co do expienia to polecam zrobić kilka pierwszych misjii Ice Island questu, aby odblokować Hellheim, jest tam bardzo ciekawe miejsce do expienia i zarabiania takim palkiem, przy okazji robisz sobie tam taski na Bonebeasty, waste raczej tam nie będzie.
-
bicie bonebastów polecałbym na zakazanych wyspach które raczej musiałbyś robić(odblokować) z kimś.
Przede wszystkim polecam Ci odblokować yalahar i bić taskowe mutated raty a na 80+gsy hellspawny oraz mutated baty
-
Taski na:
-Mutated raty i tigery, yalahar
-Crystal Spidery i Ice Golemy svargrond
-Bonebeasty helheim lub ramoa
-piraci (dla kasy) yalahar albo nargor
A poza taskami to dragony, necromancery, culty