siema kiedyś grałem 160rp pamiętam że latałem z arbalestem i pboltami bo nie miałem innego wyboru, teraz dostałem 140rp i zastanawiam się co jest lepsze/gorsze kusza/łuk i jaka amunicja jest lepsza?
Wersja do druku
siema kiedyś grałem 160rp pamiętam że latałem z arbalestem i pboltami bo nie miałem innego wyboru, teraz dostałem 140rp i zastanawiam się co jest lepsze/gorsze kusza/łuk i jaka amunicja jest lepsza?
z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie ma co oszczedzac na amunicji smialo mozesz uzywac tej najlepszej czyli crystalline/prismatic
jezeli masz malo kasy to composite hornbow+crystalline arrows
jezeli masz kase to warsinger/ten z warzone+ c arrows :)
idac na zao lizardy choseny itp bez problemu bedzie profit
a strikte profitowe miejsce to ghastly :)
dlaczego?
myco bow lub warsinger + crystal arrow, polecam choseny, ghastly dragi, banute, grimy
nie chce mi się robić zao, w sumie zostało mi tylko mortal combat do zrobienia ale nie wiem czy tam jakieś dostępy trzeba jeszcze oblokować ?
łuki po kolei
elf>hornbow>hive>warsinger(albo tańszy mycological, średnio troche większy dps nawet po uwzględnieniu mniejszej celności, mniejszy zasięg)
jak chcesz z drillboltami polatać z jakiegoś powodu to budżetowo ironworker lub arbalest, inaczej RC
W zao przed tobą jest pewnie jeszcze cała północ, MC to ostatnia misja jednego z dwóch questów na południu
nie musisz właściwie robić mc ale będzie ci potrzebne do oddania tomów. po frontirrze robisz children of revolution (jakieś 40 minut jak zepniesz dupe) i 4 misję wrath of emperor i masz dostęp do wszystkich miejsc, które cię interesują
ale i tak najlepszy exp na grimach, jeżeli nigdy tam nie byłeś to poogladaj najpierw casty jak się biega z fire bomba/wallem
@up
Sporo się zmieniło wokół całego expowiska, ale same wyrmy wyglądają tak samo, odrobinę zmieniła się droga z dojście - jest więcej potworków po drodze.
panowie jak wiadomo są lagi/kicki więc pacca nie kupuje narazie. potrzebuje expowiska na których DUŻO zarobię odpada of (uzbierałem już bp śmieci itd tam)oraz nie mam postmana.
jak dobrze stoją u ciebie silki to gsy na pohu z lootbagiem
Ja w tej chwili ledwo zbieram złom na guardach z ziemi...
A mam zieloną kropeczkę xD
Normalnie poleciałbyś na drillwormy albo nawet losty, ale teraz to po prostu znajdź miejsce gdzie boty dropią viale/złom i zbieraj, poniżające ale skuteczne i ryzyko niewielkie
silki słabo na oko 5+k~ własnie skoczyłem na te drillwormy nawet spoko ino lipa jak są 2 gsy i ten drill i nagle zlaguje czy coś
Wyrmy na drefii fajna sprawa, ale tam na -1 z Elder Wyrmami musisz uważać.
Jeżeli chcesz odrobić chara/Pacc/whatever to tylko i wyłącznie Ghastly Dragon - piękne profity.
No ogólnie to jak chce ci się biegac ze złomem co 15 min to bijesz zachód, ale tak to masz wschód
i zawsze można fire bombę na siebie w razie jakichś jaj xD
(ale jak działa płynnie to z drillboltami ganiam obie jaskinie, ważne żeby mieć boszki i daje radę)