Siema, a więc tak mam 20ek ze skilami 66/64 narazie sobie expie na mino pyramid na Darashi na poziomach -1 i -2 exp w maire fajny kasa też niezła, ale teraz myślę nad scarabami w Ank jak myslicie gdzie będzie lepszy exp? Z góry dzięki za odpowiedź
Wersja do druku
Siema, a więc tak mam 20ek ze skilami 66/64 narazie sobie expie na mino pyramid na Darashi na poziomach -1 i -2 exp w maire fajny kasa też niezła, ale teraz myślę nad scarabami w Ank jak myslicie gdzie będzie lepszy exp? Z góry dzięki za odpowiedź
Weź taska na minosy i exp na nich
Polecam zrobić to co proponuje @Valheru, lecz jeśli chodzi o ścisłość to na skarabach będziesz miał podobny exp ale profit mniejszy.
Jeżeli ktoś poważnie myśli o grze to wydaje mi się, na chłopski rozum i doświadczenie, że poniżej 50 lvla powinno się cisnąć na maksa taski by mieć te 20 punktów i troche boss pointów, bo taski nie są trudne i mają niezłe mobki do bicia ;) A bicie minosków bez taska to już w ogóle marnotrawstwo :D
albo task na mino
ale lepiej pobij tarantule, carniphile(tak na 40), termity(to jest dopiero dobry task, po 10k/h profitu), potem mamuty, małpy itd :d
a teraz to albo te mino albo zrób taski na krokodyle xD
scaraby w ank to lipa
a co te taski dziś warte. dragon claw i mandrake w jakiś śmiesznych cenach (btw z czego to lecialo przed wprowadzeniem taskow bo nawet ja zapomnialem), a o oaku może knightem na długo zapomnieć.