Witam mam pytanie czy dam rade zarobic przez 30dni 100ek 2kk?? Siędzac 2h dziennie skille 85/83 eq dobre ;]
Jak tak prosze o propozycje i określenie ile tam zarobie;]
I gdzie expic z waste dla expa.
Z góry dziękuje :):)
Wersja do druku
Witam mam pytanie czy dam rade zarobic przez 30dni 100ek 2kk?? Siędzac 2h dziennie skille 85/83 eq dobre ;]
Jak tak prosze o propozycje i określenie ile tam zarobie;]
I gdzie expic z waste dla expa.
Z góry dziękuje :):)
Dostęp na Sea Serpenty i codziennie wieczorem zbieraj Morning Stary itd. Ja w 1h wyniosłem ok. 150k profitu ; ) I tak codziennie jak będziesz robić, to... Hoho. 230+ Ek jak nie miałem kasy szedłem na Brimstone Bugi na zao, i zbierałem puste viale :P Niby noobskie, ale w 1h 90k było.
Zgodzę się z użytkownikiem i autorem posta wyżej. Takie "czyszczenie terenu" jest bardzo profitowe. Najlepiej wybrać się tam gdzie expią druidzi lub sorcerrerzy lub wysokopoziomowe knight czy palki. Tam zawsze jest kasa. A kasę też możesz zarabiać kupując tanio a sprzedawać drogo. Ew kasa z questów.
ok dzięki :)
a jakies propozycje zebym też troche przy expie zarobił?
idz bij big barbarian camp
teraz red poce po 20k wiec profit bedziesz mial dosc spory
@up
red poce od ponad roku od 20k do prawie 30k skaczą
@topik
piraty task, gsy/nightmare task, wyrmy, od biedy dragi na tym lvl to kilka manasów
na pewno taski na piratow pomoga bo dzieki nim mozna ubic 3 bossow z ktorych padaja te itemy na addon dla pirata, wiec jest dodatkowa kasa poza ogromem gp, kasa z compassow i innych rzeczy padajacych z piratow, do tego exp solidny