O co tu w ogóle chodzi w tym ? Czytam te tibia wiki robie tak jak pisze i dalej nic, nie moge plynąć tam. Przy capitanie maxie się kończy mój quest co dalej ?
Wersja do druku
O co tu w ogóle chodzi w tym ? Czytam te tibia wiki robie tak jak pisze i dalej nic, nie moge plynąć tam. Przy capitanie maxie się kończy mój quest co dalej ?
musisz zrobić questy z explorer society włącznie z tym soplem z foldy oraz chyba zacząć questa in service of yalahar na edron, wtedy możesz z tego drugiego statku na lb pływać za 400 golda, jak chcesz pływać zewsząd to jeszcze jakiś tam quest był. stosunkowo krótki i trzeba wydać z 2k więc polecam zrobić.
@edit
ten drugi quest o którym mówiłem to po prostu pierwsza misja in service of yalahar, właśnie przeczytałem na wiki ;d
no to traciles czas bo nie trzeba xd
trzeba tylko pick oddac a dla leniwych mozna albo go kupic na markecie albo znalezc w kilku miejsach na tibji ;d
No ja zawsze kupuje, stoi chyba po 1k XD to po co latać i robić jakiś quescior na niego.
A jak ten pick sie dokładnie nazywa ?
dwarven pickaxe
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Dwarven_Pickaxe
Nie moge oddać tego kilofa -.- co mam powiedzieć ?
Z kilofem wracasz do siedziby explorer society i:
Tu spoiler do misji na członkostwo w explorer society.Cytuj:
Gracz: hi
Mortimer/Angus: Greetings, what can I do for you?
Gracz: pickaxe
Mortimer/Angus: Did you get the requested pickaxe from Uzgod in Kazordoon?
Gracz: yes
Mortimer/Angus: Excellent, you brought just the tool we need! Of course it was only a simple task. However ...
Mortimer/Angus: I officially welcome you to the explorer society. From now on you can ask for missions to improve your rank.
Potem do Wyrdina (znajdziesz w bibliotece na Edron) hi/mission i z LB z drugiego statku płyniesz do Yalahar. Warto sobie wcześniej przygotować niezbędne przedmioty na wykonanie misji "Podróże do i z Yalaharu" by sobie ułatwić życie i móc pływać do yalahar taniej i z większości miast.
błagam, ty mu nie dawaj do polskiej wiki, bo to lekka kupa
http://www.tibia.wikia.com/wiki/In_S..._Quest/Spoiler
Nie rozumiem twojego zarzutu w tym momencie: zacytowany przeze mnie spoiler jest kompletny i jasny, sam z niego wielokrotnie korzystałem, więc nie sądzę aby istniała konieczności odwoływania się do angielskiej siostry. Chyba, że z zasady kwestionujesz wszystko, co znajduje się w polskiej wiki, ale to już inna bajka...
4 dni temu robilem service of yalahar na tym spoilerze z polskiej wiki a tu zaraz hack za 2 dni nie wiem skad, ale moze cos w tym jest
@up
Coś musiałeś pobrać lub w jakiś syf wejść. Innego sposobu nie ma, skana robiłeś?