-
Czy fajne filmy
Czołem!
Mój tata ma w poniedziałek urodziny w związku z tym chcieliśmy z bratem zabrać go do kina na jakiś fajny film. Ze swojego kina wyselekcjonowałem takie jak poniżej i proszę, żebys mi napisał czy trzymają poziom i wyraził swoją opinię jeśli byłeś na którymś z nich. (Chodzi mi o to czy ten film to nie po prostu dobrze rozreklamowane gówno).
-R.I.P.D. Agenci z zaświatów
-Byzantium
-Jeździec znikąd / dubbing
-Wolverine
-Iluzja
Najbardziej chodzi mi o tę "Iluzję" bo ten może się tacie najbardziej spodobać.
-
Iluzja dobry film, nie miałem okazji oglądać, ale czytałem dużo opini, i podobno fajny ^^
-
nie widzialem iluzji koledzy mowili ze przereklamowany
ale ogladalem Wolverine i od siebie moge powiedziec ze straszny nudny syf nie polecam Origin bylo 10x lepsze
-
Słyszałem że Intruz to dobry film.
-
Z tych, które wymieniłeś tylko Iluzja
-
Byłem na "Iluzji" - trochę kretyńskie zakończenie, na siłę wciśnięty wątek miłosny ale klimat filmu fajny.
-
Iluzja jest dla mnie mistrzowska, polecam. Na film kinowy dobrze się nadaje. Z pozostałych nic nie oglądałam, bo opisy mnie nie przekonały, a dubbingi omijam szerokim łukiem ;d
-
Widziałem Iluzję - jest spoko, ciekawe motywy, dobry do obejrzenia w kinie. W kinach jest teraz jeszcze RED 2. Ten film polecałbym bardziej - dla mnie był genialny, ale jak ktoś nie oglądał pierwszej części, może mu to nie podejść. Ja na przykład wiedziałem, kogo się w danych lokacjach spodziewać - bez tego da się obejrzeć ciekawy film, pytanie czy warto.
Idźcie na Iluzję - dla ojca najlepszy wybór.
-
Zachęcony waszymi pozytywnymi opiniami wybrałem "Iluzję". Nie zawiodłem się, całej naszej trójce baaaardzo się podobał. Rzeczywiście ten wątek miłosny trochę na siłę wciśnięty (swoją drogą ta Francuzka z interpolu-mniam <3), ale ogólnie film przekozacki. Zakończenia się nie spodziewałem. Dzięki wszystkim