Jest jakaś aplikacja na androida, która zapamięta hasła wpisane w facebooku? Ktoś się u mnie zaloguje na fb i zapisze mi hasło do jakiegoś pliku czy coś.
Wersja do druku
Jest jakaś aplikacja na androida, która zapamięta hasła wpisane w facebooku? Ktoś się u mnie zaloguje na fb i zapisze mi hasło do jakiegoś pliku czy coś.
Sprytnie, ale wątpię. Jeżeli wylogujesz się bez zapisania to raczej nie ma. Ale głowy za to nie dam
Na 100 % jest taka aplikacja.
Nie wiem czy można tu podawać adresy innych for, ale na popularnym forum o androidzie jest temat gdzie ludzie poszukują aplikacji, proponuję tam umieścić twoje pytanie.
Kurde, potrzebowałbym tego najlepiej dzisiaj. Nikt nie zna nazwy? ;d
Było w temacie o jakimś socialhacku, ale nie mogę tego zainstalować dla mojego urządzenia ;3
Hmm to nie wiem, to normalna appka z marketu. O keylogga trudno, bo wszystkie te bardziej ogarniete fora z andka zabraniaja wstswiania takiego softu bo to illigal
#e
Jednak ta apka to mega gowno, nie polecam
Była aplikacja do przechwytywania sesji, ale to raczej nie to o co Ci chodzi.
Na partyzanta to możesz szybko jak ktoś się zaloguje zadzwonić z domowego (xD), odebrać i w tym czasie zrobić kopię aplikacji Titanium Backupem, ale to jest tylko dla mistrzów.