Pomozcie mi ludzie, przeszla mi ochota na tibie a pacc leci. Wszystko bylo pieknie, budze sie, boom, nie chce mi sie grac. Co mam zrobic zeby znowu mi sie zachcialo i zebym z radoscia poszedl na expa...
Wersja do druku
Pomozcie mi ludzie, przeszla mi ochota na tibie a pacc leci. Wszystko bylo pieknie, budze sie, boom, nie chce mi sie grac. Co mam zrobic zeby znowu mi sie zachcialo i zebym z radoscia poszedl na expa...
idz ze se do klubokawiarni albo baru mlecznego przeciez wakacje masz a ty w tibie napierdalasz....
nie podales zadnych szczegolow nie wiem jak mam Ci pomoc -.-
jesli grasz ek to wieczny syf i pół metra mułu po prostu nie graj
rp - idz na cos ciekawego niekoniecznie profit ale zebys zobaczyl ze mozna cos polatac
ed/ms - nie baw sie w bicie 1 potwora tylko kup runy i lataj na hardkory tylko wszystko w granicach twojego skill'a
zrob mounta? addon?'
zobacz na tibiacast jak ludzie expia twoja profka i jak ty moglbys sie bawic
Wiadomo ze nie mam zamiaru napierdalac caly dzien, ale zebym chociaz z radoscia ogarnal te 2h staminy.
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
niech idzie ogarnoc morde i w balet niech rusza co to ma byc?
foczki juz czekajo ziomek na ciebie nie expowac tylko na disko sie udaj !
Żałożyłeś konto na torgu żeby pytać o tibie, naprawdę?XD
zmień expa na bardziej hardcorowego
Dobra, moze to cos da. temat do zamkniecia!
jakie szczegoly? HUM może zawartość twojej lodowki ? -.- bo to pomoże w rozwiązaniu problemu
OCZYWISCIE ze lvl,profa,swiat,ile masz kasy,czy ogarniasz
Zależy jaki lvl. GFB i lecisz na tomby na hard, i masz emocje ^^.
powiem ci tak pacc leci to wejdz na 5 minut postaw na offline i pierdziel sam tak mam nic na przymus to tylko gra, ja przez 5 miesięcy pacca ek z 60 na 93 wbiłem, ed na 63, rp na 53 gram dla zabawy jam mam chęci widziałem ludzi którzy przez 2 miechy ek na 200 wbili a ja przez 2 miechy 4 lvl, rób coś innego zagraj w cos innego twoja wola