-
PG Dla 54 Ms m lvl 50+
Witam Od niedawna zacząłem grać moim "MS" ale kompletnie nie wiem gdzie mam expić. Mam dobre jak na ten lvl eq : Hotm, Focus Cape, Blue Legs, Vampire Shield, BOH, I sporo Gp na Waste, Niestety nie mam dobrych pomysłów na szybki exp..Jeśli chodzi o expy dla Ekipy to moge śmigać z 58 Ed i 58 Rp. Prosze o jakieś dobre miejscówki Odrazu mówię że Water Elementale Odpadają i Worker Golemy też, zbyt często odwiedzane expowiska :D Jeśli potrzebne są jakieś questy do wykonania, Wykonam co Bd trzeba :>>
-
cze
-ancienty
-crystal spidery
-giant spidery
-tomby
-mutated raty
-bonebeasty goroma
-necro hero
-dragi
super waste mode on:
-frosty
-dle
-hellspawny
-wyrmy
to ofc z sd
jeśli nie wiesz gdzie co jest co napisz w temacie postaram się szybko odpisać
-
Cytuj:
billy napisał
-hellspawny
nie da rady z sd na hellspawnach bo padnie na combo od jednego a 60 rp bedzie musial spamowac non stop exura san zeby sie wyleczyc i sie skonczy, ze zabija 10 helli, a zwastuja 40k...
@topic idz na tomby najlepiej na Peninsula tomb i siedz tam z ava exp powinien byc ok :]
-
widziałem jak 50 expi tak kwestia dobrego neta i manewrowania
w ciężkich sytuacjach zawsze można ringa założyć albo rzucić e walla
-
No dobrze, Wymieniłeś tyle expowisk :> Dzieki. Ale Nie wiem za bardzo gdzie szukac wolnych miejscowek :> Jeśli masz troszke czasu podaj jakieś wolne miejscówki :>
-
cze, grasz na aurora więc resp jest szybki --> czyli we dwóch np możecie biegać
pochodź po tych potworach to pewnie coś wolnego znajdziesz
-
No właśnie ciężko, Na tych wszystkich expach które znam jest pełno botów. Więcej botów niż mobów respiących sie na cave :(( Dlatego zwracam sie do was z Prośbą, Kto zna jakiś dobry EXP dla 55 MS,(Kasa sie nie liczy, Lvl ma lecieć jak szalony)Niech pisze w Tym Poście, Obiecuje że pójdę i sprawdzę :>
-
Cytuj:
Quater Pater napisał
Peninsula tomb
Siedze juuż na Tej Tombie tyle że szukam Odmiany :)