-
106 rp Inferna
Witam. Mam pewien problem, mianowicie przestalem maniakalnie grac jak na prawdziwego tibijczyka przystalo ponad 2lata temu i jako, ze chcialbym wrocic do starych dobrych czasow (sic!) mam do Was pytanie, gdzie moglbym hunic? Chodzi mi o nieoblegane miejscowki, gdzie nie ma szeroko dostepnych skryptow, gdyz jest to server pvp-e a moi tibijscy amigo rozeszli sie po swiecie. Interesuje mnie pg, nie taski, tak zeby bylo srednio max minus 20k na hunt. Mam nadzieje, ze wystarczajaco sprecyzowalem pytanie. Z gory dzieki za odpowiedzi. Ps. Wyrobilbym na hydrach w forbbiden? Spelnialoby to kryteria? Sam poki co nie moge sprawdzic z braku dostepu.
-
na hydrach moze byc okej
od siebie polecam ci grimy na drefii - najlepszy exp dla ciebie, bij z wallami
mozesz tez sprobowac na wrl na demonii - tam zazwyczaj jest pusto
ewentualnie frosty
-
jak waste to by wypadało grimy jak kolega mówi, ten nowy resp jest wręcz cudowny dla lov lvli, nie wiem jak tam z bowem na ten lvl bo najlepsze byłyby crystalline arrows. rzucasz fire walla i nie dopuszczasz żeby cię dotknął, na dystans będzie bił zawsze. czasami uda ci się wyjść i na 0, a czasem 40k waste na hunta, mogą być i profity.
postaraj się zrobić wote, będziesz mógł bić banute za bramką, choseny, gd
-
Dzieki za odpowiedzi. Podaliscie dosyc popularne miejsca, glownie zalozylem ten temat, zeby zebrac niepopularne, ukryte/ciezko dostepne miejsca do pg 100+ rp. Podkreslilem, ze chodzi mi o server pvp-e im mniej osob spotykasz tym lepiej. Zaluje tylko, ze na infernie wrl sa zabocone 200+ lvlami. @edit: frozen trench warte zachodu?
-
-
To moze tomby za tpkami? rewelacji z expem tam nei bedzie (jakos 100-150k bez premium) ale raczej żywej duszy tam nie spotkasz
Na lich hellu tez powinno byc pusto. Bijąc z drill boltów exp bedzie lepszy niz na tombach i moze maxille zlocisz :)