-
43 ed + 34 ek shared exp
Witam. Ja jestem druidem i wale z różdżki a kolega ma knajta i wali z axa. A na poważnie, szukam pro miejscówek pod względem expa dla 43 ed i 34 ek. Sam na stone tombie wyciągam do 400k/h (z expem x2 i hh). Chciałbym aby na sharedzie było po 300k minimum. Koszta się nie liczą, mamy hajsu jak lodu. Jakieś propozycje? A i żeby nie było loterii co do zgona na combo.
-
na takim lvlu knight będzie ci tylko przeszkadzał bo ukradnie exp a sam nic zupełnie od siebie nie da.
zobaczcie corymy z obszarowych runek
-
na tym lvlu to corymy sam sobie bedziesz bił na luzie z flama i gfb, i ci wyjdzie 100k/h expa a kaska z lotbaga czasem ci się nawet zwróci C:
-
Cytuj:
alkarsan napisał
i ci wyjdzie 100k/h expa
mnie nie zadowala exp 350k+ na tombie a ten mi 100k na corymach proponuje XD
Mam gdzieś ze knight bedzie mi przeszkadzał. Trzeba mu wbić szybko lvl. Co jeszcze polecacie. wpadłem na pomysł:
Ancienty
parne pola (on jako bloker i pewnie sio co hit xD)
może jeszcze jakieś sugestie?
-
jak chcesz go wyexpić, to idź z nim na te tomby, to będziecie mieli po te +/- 180k/h, nigdzie indziej więcej z takim kinem nie wyciągniesz jak na razie
chyba, że ktoś ma na prawdę takie dobre miejsce o którym nie wiem, gdzie wyciągniecie więcej we 2-ch...
-
tomby, tomby no i ew. tomby
-
Dobra z tombami był dobry pomysł. Ogólnie nie wiem czy to bug czy nie, ale na stone tombie po 280k/h 0.o, na tarpit tombie bijąc praktycznie same behe 200k~ (ale przy 2ch paliliśmy wrotki xD). Finalnie w 2h ja wbiłem od 45 do 49 lvl a kolega od 34 do 40.
Temat można zamknąć. Czuję satysfakcję :)
Dziękuję i pozdrawiam