-
100 palek a wrl
Hai, server przeludniony a ja sam jestem znudzony nudnym expieniem i jako, że właśnie wbiłem 100 lvl to myśle, że wybrałbym się na wrl demona z tym jednak problemem, że wcale tam jeszcze nie expiłem i chciałem zapytać czy wystarczy zabrać ze sobą stoneshowery, potki i bolty czy jeszcze coś więcej na wszelki wypadek i czy wgl sie tam wyrobie na facc account?
-
Niby da się zrobić, ale nie sądzę żeby było chociaż ciekawie. Ss pomogą na znikanie, potów weź przynajmniej smp i gsp, najlepszy dostępny łuk i strzały i jakoś będzie, chociaż nie wiem jak będzie przy dwóch
-
dwa to nie problem, dasz radę luźno tylko wiadomo, że znikają i uciekają, tylko dużo supli idzie i niekoniecznie się coś sypnie więc trzeba się liczyć z waste
-
Bierzesz Trapa oraz najlepszy luk/xbow lub Asski i możesz smialo bic na tej ''gwiazdce''. Sa miejsca w których ustawiasz trapa i WRL podchodząc lapie hita i znika mu niewidka. Przydaja się tez Stoneshowersy i Explo.
pzdr
-
Już 1 potrafi zrobić krzywdę i dlatego bez pacca bym się trochę martwił. Może dać radę albo nie zdążyć nawet uciec. Przy moim szczęściu raczej to 2.
-
ja bym wziął trochę run Holy Missile. Jak użyjesz wystarczająco szybko po tym jak zniknie to się pojawi i dostanie 100% dmg