-
80rp exp
Witam,
mam 80 rp, świeżo na pacc. skille 90+2/76. Zastanawiam się na czym expić aby wychodzić na zero, ew. lekki profit za to sporo expa. Moje eq: royal helmet, pall armor, crown legs, demon shield, boh/soft. Pomyślałem o frostach. Tylko pytanie czy latać z asskami czy ironworker + drill bolts? Poza tym prosił bym o inne kombinacje i miejscówki gdzie mogę dobrze poexpić. Poza tym na parnych polach latać z kuszą czy nie?
-
drille i wyrmy darashia ewentualnie lb, dobry exp i zawsze profit ;)
parne pola tez w porzadku mozesz jeszcze bic lizardy na wiezieniu z firewallami
frosty dla mnie to strata kasy, sypie tam raz na rok a exp jakis mega zajebisty tez nie jest ;)
mozesz tez sprobowac na premium stamince dle fenrock, bilem kiedys podobnym pallkiem ze starow, exp mega a z lootem loteria - jeden refill 3 rh i towerka, drugi refil nawet strange helmet nie polecial ;p
-
80lvl to będzie co 2 kroki exury potrzebował...
dle to dopiero 130, ja na 128 poszedłem i było ciężko, może za dużo się ruszam :D
-
paleczkiem to jak kolega wyżej napisał wyrmy lb/dara - fajny expik (pewnie ok. 200k/h) + profit
frosty możesz próbować, jednak liczyłbym na waste.. dle to samo, jednak exp przyzwoity
parne pola polecam, sam tam expiłem już na ~65 lvlu z enchantów - zawsze profit i exp fajny, ale Ty biegaj z bolcikami, to exp już w ogóle ładny będzie
możesz bić culty dla profitu (z expem też nie najgorzej) - np na yalahar, raczej z enchantami
może te nowe potwory na drefii? sam tam nie expiłem, ale może być ciekawie
dodatkowo możesz próbować hellspawny na powierzchni z taskiem z assassinkami (kolega bił od 80lvla i zazwyczaj na 0, czasami lekkie waste/profit)
gsy z taskiem
-
Banshee na cmentarzu pod zombie sa calkiem fajna opcja ;p