-
Task 130+ ms.
Witam, jakto ze sie zbliza do 130, zastanawia mnie jakie taski beda oplacalne dopuki nie bede mogl expic na banucie (ss/meduzy) z profitem? Hydry? Sea Serpenty? ktore da mi co najmniej 1.9k expa wzwysz za 1 i profit na nich bym mial moze nie ogromny i nie czesto ale zeby byl.?
-
Myślę że hydry będą dobrym rozwiązaniem
-
Hydry i behemothy możesz próbować.
Z hydr bossa lepszy profit będzie, ale z samych tasków to może z behe więcej spaść, różnie to bywa.
-
Hydry i Serpent Spwany na Banucie z sd, ale ostrożnie. Z profitem różnie będzie, chyba że behemothy z sd, ale co do profitu to nie wiem.
-
Najlepiej to weź taska na Hydry, Serpenty, Meduzy i ciśnij na Banute. Masz tam potwory każdego rodzaju, więc będziesz bić wszystko. Zbieraj na boss pointy, przyda Ci się.
-
A ja tak się podłączę, jak to jest z tymi boss pointami ? powyżej 130 już mozna wybierać bosa ? Nawet, gdy nie masz 100 pkt ?
-
Musisz mieć 100pkt to dopiero masz boss pointy po wykonanym tasku, i możesz te boss pointy wymieniać na bossy.
-
Aaa... To ja teraz robie hydry do końca, ale tylko 3 pkt za nie ;/
Najlepiej to weź taska na Hydry, Serpenty, Meduzy i ciśnij na Banute. Masz tam potwory każdego rodzaju, więc będziesz bić wszystko. Zbieraj na boss pointy, przyda Ci się. " Super Predator"
To co on gada ,żeby zbierać na boss pointy?
-
Wydaje mi się że chciał napisać "zbieraj boss pointy, przydadzą Ci się" a jeśli nie, to nie rozumiem tego:p
-
Ale można bosa nie bić skoro się nie ma 100 pkt, bo Rodenos nie ma 100 pkt .
-
Co?
Nie rozumiem.
Chodzi Ci o to że jeśli nie ma 100pkt to nie musi bić bosa który mu przysługuje po wykonaniu taska?
No może i nie musi, no ale wtedy boss jest ciągle do zabicia mimo że tego nie zrobi XD
Nic nie wiem o tym żeby można było wymienić zabicie bosa na boss pointa.