tak jak w temacie
piszcie o wszystkim bo nie grałem już prawie 3 lata tak na poważnie (nie licząc bocenia) więc jestem w tyle
Wersja do druku
tak jak w temacie
piszcie o wszystkim bo nie grałem już prawie 3 lata tak na poważnie (nie licząc bocenia) więc jestem w tyle
Wychodzisz z rooka, szybki skill do 50/50, potem ciśniesz Dwarfy/Dwarf Soldiery kazo, tam malo osob to robisz loot bagi, za kase z nich kupujesz eq i poty, tam expisz do 25, potem skille 65/65 i cisniesz na cyclopsy dok 40. Tyle Ci na razie wystarczy.
Też zależy czy kupisz paca na początek czy nie, jak tak to na offline trainie Ci poleci bardzo szybko.
+ teraz exp x2 więc nawet w 2 dni możesz już mieć skile z 60/60, potem exp.
Tylko musisz powiedzieć czy pacc bedzie czy facc.
Wychodzisz z rooka wieczorem, żeby na noc postawić na offline, wstajesz rano masz już średnie skille cały dzień bijesz trolle spokojnie 20 nabijesz. Znów na nocke offline i nastepnego dnia już lepiej skille wygladaja więc możesz yalahar questa zrobić. W yala lecisz bić te śmieci co tam latają nomady, lizardy, trolle, valkyrie, assassiny i spokojnie do 40 tam możesz siedzieć/możesz próbować też elfy/minosy.
Masz już ten 40 lvl i dajmy na to, że na offline wbiłeś te 70/70 skilla.
Możesz iść męczyć cyce na mistrock profitowo, albo waścić lub na farcie na 0 na dragach. I tak do 75.
Dalej to już jakieś różne gówna sea serpy jak ogarniesz, nightmary, bog ridery+mary na yala.
Jak nie masz kasy to spokojnie z trolli wyciągniesz do tego 20 lvla + deserta z 30k~
w zasadzie od 0 chodziło mi o to, że ja mam 0 pojęcie o kinie bo nigdy nie grałem. Przez 5 lat gry miałem jednego eka na którym wiecznie był odpalony bot
startuję z 95lv i skilli 70~, pacc będzie
o offline trainie wiem i ofc będzie na nocki ale co po za tym?
kina leci w swordy
jakaś rozpiska eq?
emerald vs sov? przecie to tylko 1 atk różnicy a cena się różniła kiedyś o jakieś 500k
gdzie expić?
Było tak od razu ;d
Podstaw typu ile hp, many capa to już nie będę.
Moje eq wyglądało tak:
- 80lvl - zaoan helmet, zaoan armor, zao legi zamiennie grasshooper legi do spida, bohy, avenger, bettle necklace (czy jakoś tam ten do spida) zamiennie koshei, platinum
- 100lvl - po wykonaniu anni nic się nie zmieniło sova sprzedałem
- 120lvl - kupiłem prismatic armor
- 150lvl - wykonałem inq i zakupiłem prismatic shielda i nosze emeralda teraz
Ja expiłem na podanym przez Ciebie lvlu na sea serpentach/nightmarach i było fajnie.
Proponuje też znaleźć jakiegoś edka i leciec na helle - 400k/h na zwykłym pewnie będzie, a że teraz 2x to sobie pomnóż. Profit zależy raz coś spadnie raz nie.
Jeszcze ogólnie coś co na pewno Ci pomoże jeżeli ogarniasz język angielski to:
- http://tibia.wikia.com/wiki/Knight
- http://tibia.wikia.com/wiki/High_Level_Knight_Basic_Set <- tym się raczej nie sugeruj
- http://tibia.wikia.com/wiki/Knight%2...remium_Account <- tym możesz się sugerować, ale też głupoty troche
2fast nie rob sobie tego ek to katorga i nuda xd
co lepiej z inq?
emerald czy fga?
zależy co bijesz, jak np sea to cieżko mieć +5% podatności na lód ;p
co można bić prócz sea?
wyrmy dobry pomysł dla eka?
@up
Wyrmy też dobre, zawsze sporo kaski na nich leci i exp przyzwoity. Gorzej jest z expowiskami, bo często bywają zajęte.