Gdy postac zostanie usunieta po 2 miechach to bede mogl uzyc ten nick co byl ?
Wersja do druku
Gdy postac zostanie usunieta po 2 miechach to bede mogl uzyc ten nick co byl ?
Raczej tak. A skąd wiesz, że Ci postać usuną?
Odrazu jak usuną powinno się dać.
Nie można zakładać nicku takiego jaki ktoś już ma, a skoro postać jest usunięta, i nikt takiego nicku nie ma to powinno się dać.
potwierdzam da sie
nie chodzi mi o delete chara przez cip tylko usunieciu przezemnie z gory dzieki
A jak Cipsoft usunie to da się założyć po jakimś czasie? ;d
Jak usunęli Tomexa to aż się zdziwiłem, że nikt takiego chara nie założyl xD
Jeżeli Ty sam usuwasz postać, to masz bodajże miesiąc jeszcze na cofnięcie tejże decyzji. Jeżeli minie określony czas (czyt. miesiąc)to postać zostaje całkowicie usunięta i wtedy już można użyć nazwy skasowanej postaci.
@up
Tak, jeżeli usuną Ci postać to można użyć ponownie tej samej nazwy. Sam posiadam nick swojej pierwszej postaci, która została kiedyś usunięta.
@edit
Dodam jeszcze, że jeżeli postać jest w "trybie" usuwania przez gracza, jest ona niewidoczna przy wyborze postaci, co zatem idzie - nie można się na nią logować.
Nie prościej zrookować postać i zrobić "od nowa" ? masz nick, profesje możesz zmienić... no chyba że chcesz na nowym koncie zrobić czy coś albo inny serwer ;p
gówno wiedzą, a się wypowiadają <3
po usunięciu postaci jest minimum pół roku blokady na używanie tego samego nicku. Kiedyś ktoś od Cipów się pisał, że są brane różne czynniki pod uwagę i może być czas wydłużony lub nie będzie można w ogóle
W zależności od wielu czynników (nieznanych, przynajmniej mi) blokada na nick po usunięciu postaci może trwać od kilku miesięcy do nawet kilku lat. Źródło.