Witam.
Dostalem sie na eit,ale nie mialem rozszerzonej fizy w lo.Czy mozna dac sobie rade na tym kierunku bez rozszeronej fizyki?Moze ktos sie wypowie kto studiowal , ogolnie potrzebuje wszystkich informacji o tym kierunku :) pozdrawiam
Wersja do druku
Witam.
Dostalem sie na eit,ale nie mialem rozszerzonej fizy w lo.Czy mozna dac sobie rade na tym kierunku bez rozszeronej fizyki?Moze ktos sie wypowie kto studiowal , ogolnie potrzebuje wszystkich informacji o tym kierunku :) pozdrawiam
Oczywiście że się da, wszystko się da, trzeba tylko chcieć ;) Możesz po prostu poświęcić więcej czasu na fizykę, a jeszcze lepiej przejrzeć materiał z rozszerzenia (głównie zagadnienia związane z prądem, IEM, itp.) we wrześniu przed rozpoczęciem studiów. Jeśli dobrze ogarniasz i czujesz bez problemu tą fizykę, to myślę że bez problemu nadrobisz.
a ty myslisz ze na kazdy kierunek kazdy chodzi TYLKO po swojej szkole? ja bylem na teleinformatyce w technikum, teraz ide na analityke gospodarczą. A kolega to idzie w ogole na medycyne. Z calej klasy tylko jeden kolega ma plany zeby cos robic na politechnice, ale to tez calkiem cos innego niz teleinformatyka ;p stary nie przejmuj sie bo nie wiem czy 10% kontynuuje kierunek ze szkoly sredniej :D
ja byłem na geo-wosie a też ide na EiT
Jak lubisz takie rzeczy to czemu nie. Wszystko się da zrobić, trzeba tylko chcieć. Skoro to lubisz, to spokojnie ogarniesz, tym niemniej jeśli poszedłeś na ten kierunek, bo ci się nazwa spodobała, to nie marnuj czasu i wypisz się z niego.