Siema gdzie moge expic na moim 42 Ed 45 mlvl, tak zeby miec conajmniej 100k/h bo na corymach w ph tyle mam a juz mi sie ten exp troszeczke znudzil, moze byc lekkie waste.
Wersja do druku
Siema gdzie moge expic na moim 42 Ed 45 mlvl, tak zeby miec conajmniej 100k/h bo na corymach w ph tyle mam a juz mi sie ten exp troszeczke znudzil, moze byc lekkie waste.
siemanko
-earthy
-cyce ze stoneshowerów
-tomby
-necro
BoH, mount i możesz śmigać na ancienty. Z profitem.
Albo fire walle i nie musisz bohow ani mounta, a jak ogarniasz to nawet bez fire wallow bohow i mounta mozesz pojedynczo.
@Billy na Earthach ledwo co 85k wyciagne
@up
To chyba dlatego podane były inne propozycje i nie bez powodu 2 razy ancienty. yh
jeśli ogarniasz to zao pola, bez tych magicznch. Tomby z ava z dustow większość się będzie zwracać a exp 200k+/h
przed chwilką byłem na penisuli za tp i 220k/h :OO ale właśnie skórkowałem Vampy i 2 dusty poleciały a troszke gfb poszło ;/ jeszcze nie zliczyłem czy profit czy waste.
Stone tomb -2 za tp sproboj tam vampy+slimy i takie tam syfy sa do lurniecia na gfb do tego pojedyncze gsy/ancienty/necro biegaja czasem spadnie cos sensowniejszego i exp tez przyzwoity.
na stone bylem tez ale to jesnak nie to samo co penisula ;)
Doradzałbym ci kupno icków i iśc na dragony exp świetny , profit losowy wystarczy drop dragonki i już się zwraca cena icków ja kupiłem ponad 10 tys run za 40k i wbiłem chyba z 29 na 43 lvl miałem blokera fakt ale i tak exp jest cudny.
to już lepiej, żeby te dragi z frigo/gran frigo/zwykłego frigo hura bił, przynajmniej mu mlvl pójdzie
to ja już wolę pg na DL'ach z sdkach niż się cackać z icyclami ;}
teraz ogladsam 125 ms'a jak zapierdala na poi i wyciaga niezly k/h :P