chciałbym polatać po dwóch dziurach w kazz z guardami, mam 43lvl knight i skille 72/71, eq: crus helmet, k-set, dragon shield/zmienie na tower shielda niebawem, zaoan shoes i bright sword
podołam im bez waste?
Wersja do druku
chciałbym polatać po dwóch dziurach w kazz z guardami, mam 43lvl knight i skille 72/71, eq: crus helmet, k-set, dragon shield/zmienie na tower shielda niebawem, zaoan shoes i bright sword
podołam im bez waste?
dasz radę, tarcza słaba ale dasz radę ;d
przeciez z takimi skillami i ekwipunkiem bedzie stosunkowo duzy waste
dlatego więc pytam, może coś z eq zmienić? jakie skille są potrzebne żeby nie było waste?
ostatni raz na guardach rycerzem to bylem z 3-4 lata temu, ale mysle, ze najpierw powinienes dobic do 80/80, zeby na luzie poekspic
a na nich dam radę?
Na corymach dasz rade spokojnie, dużo lepsze miejsce niż Guardy. Polecam samemu ci się przejść do venore na corymy i sprawdzić jak to wszystko wygląda. Co do Guardów, gdy wymienisz tarcze na coś lepszego to też powinieneś dać rade, ewentualnie skile podrasować do 80~~ : ) Pozdrawiam
Ja mam skille 79/79, tarcze mms i zdarza mi się dostać od nich po ~50, więc na pewno będziesz miał waste. Zmiana shielda i lepsze skille zalecam.
A skille to ok. 80/80 - 85/85 i będziesz miał profity w loocie itd, nie będzie Ci dużo pociszów szło. Teraz to Soldki/Corymy pod Kazo.