Siema!
Mam 28 ed'a na paccu. Eq w miare dobre, m lvl 28. Skończone taski na tarantule. Możecie doradzić gdzie expić? Myślałem o tym Tombie gdzie się lootuje fist on a stick. Od którego tomby z gfb i jaki tomb? jakie taski robić?
Wersja do druku
Siema!
Mam 28 ed'a na paccu. Eq w miare dobre, m lvl 28. Skończone taski na tarantule. Możecie doradzić gdzie expić? Myślałem o tym Tombie gdzie się lootuje fist on a stick. Od którego tomby z gfb i jaki tomb? jakie taski robić?
Ja kazda magiczna profe expilem na Peninsula Tomb na South west od miasta, na poczatku powoli nie lurowalem calego pokoju, az do czasow jak wpadalem w trudne roomy i uderzalem ue, expiola leci szybko jak masz, na 70~~ lvlu jak hp,dmg itp Ci sie zwieksza i dusty kosztuja 2.5k+ zaczyna sie zwracac, zbieralem tam tylko kreaturki i na premce na aurorze 1kk/h robilem ;p
Ten Tomb z Fist of a stick jest mierny wedlug mnie, ale mozesz sprobowac to raczej taki tomb do bicia po jednym mobku na poczatku gry kazdej magicznej profki.
Dragony, DL-e z blokerem, Hellspawny z blokerem, Necromancery Yala solo, Cyclopsy na Mistrock (albo innej wyspie).
Ogarnę tą Penisule i jak będzie bloker to skocze na helle. Dzięki za pomysły. W zasadzie do zamknięcia.
polecam workery z blokerem