Jakiego polecicie mi DARMOWEGO antywirusa takiego, żeby był skuteczny a nie takie badziewie jak avast, przynajmniej jakim badziewiem był kilka lat temu, teraz nie wiem. Jeśli to miałaby być wersja testowa to warunkiem jest minimum 2 tygodnie.
Wersja do druku
Jakiego polecicie mi DARMOWEGO antywirusa takiego, żeby był skuteczny a nie takie badziewie jak avast, przynajmniej jakim badziewiem był kilka lat temu, teraz nie wiem. Jeśli to miałaby być wersja testowa to warunkiem jest minimum 2 tygodnie.
Stawiam na mózg, jeszcze w tej sprawie mnie nigdy nie zawiódł
A tak to żaden AV w większości przypadków nie pomoże, jak czegoś nie jestem pewien to przed uruchomieniem skanuję na virustotalu i tyle
A jeśli coś tam wywali to decyduję co z tym zrobić tak samo jakbym musiał decydować w wypadku alarmu ochrony w czasie rzeczywistym
http://www.dobreprogramy.pl/AVG-Anti...ows,13206.html
Podobno jeden z lepszych, darmowy.
AVG jedyny sensowny jesli ma byc darmowy.
Podbijam AVG. Z darmowych najlepszy.
ja sam antivirusa nie używam wcale od wielu lat, ale wiele osób propsuje nowego avasta, teraz jest chyba wersja 8.
Ja nie polecam AVG, uzywalem go dosyc dlugo ale zbyt czesto robil falszywe alarmy, pokazywal wirusa tam gdzie go na 100% nie bylo, bylo to troche uciazliwe. Za to polece Avasta, moze kilka lat temu byl badziewiem ale teraz nie mam z nim zadnych problemow i jest naprawde skuteczny.
NOD32 - reinstal co 30 dni.