Mamy temat o Woodstocku, czemu miałoby nie być tematu o największym festiwalu hiphopowym w tej części Europy? W tym roku jadę pierwszy raz, jakieś porady/wskazówki? Co zabrać? Ile kosztuje jedzenie, ile piwo? Discuss!
Wersja do druku
Mamy temat o Woodstocku, czemu miałoby nie być tematu o największym festiwalu hiphopowym w tej części Europy? W tym roku jadę pierwszy raz, jakieś porady/wskazówki? Co zabrać? Ile kosztuje jedzenie, ile piwo? Discuss!
Skoro tworzysz temat o imprezie to sam moglbys ja z lekka przedstawic
jedzie pierwszy raz, wiec duzo do powiedzenia nie ma.
this
ale jeżeli ci zależy to proszę:
/za hiphopkemp.plCytuj:
Przyjemne słonko, bujająca głową muzyka, atmosfera międzynarodowej integracji, schłodzone piwko, jeziorka., legalne ziółko..... Wyobrażacie sobie taki raj na ziemi? Co najlepsze, jest on w Waszym bliskim zasięgu! W dniach 16-18 sierpnia 2012 r., na terenie dawnego lotniska w czeskim Hradec Králové odbyła się jedenasta już edycja międzynarodowego festiwalu Hip Hop Kemp. Najbardziej muzyczna forma wyluzowanych wakacji przyciągnęła po raz kolejny ponad 20 000 uczestników, szczególnie fanów pozytywnego wypoczynku i czarnych brzmień. Mało który festiwal gwarantuje tak wiele wakacyjnych przeżyć, jak właśnie Hip Hop Kemp.
może po prostu jakieś informację skopiuj z innej strony co, gdzie, jak? itp
@up secundy?:D
tez wlsanie w tym roku zastanawialem sie nad hh kemp, jednak nie mialem pojecia jak liczyc pieniadze na ten wyjazd, jaka atmosfera tam panuje itd
jade! pierwszym raz z ekipa ok 10 osob, slyszalem, ze warunki ciezkie, ale na to sie nastawiam ;d
Warunki ciężkie, ale tam tylko jaranie -> after -> koncert -> jaranie -> after -> koncert
i tak w kółko :D
Byłem rok temu, my spaliśmy pod namiotami, trochę wydałem, bo dużo szło nam na chlanie itd, ale nie żałuję.
W tym roku też miałem jechać, jednak niestety fundusze na to nie pozwoliły
ile wydales pieniedzy w tamtym roku? Czy mozna zabrac z polski alko i jedzenie?
Kurwa pojechalbym zobaczyc Kendricka, szkoda, ze tak malo kasy.
ja miałem się wybrać pomimo tego, że jestem może bardziej w klimatach woodstocku :P słucham dużo polskiego rapu ale po pierwsze ani ekipy bym nie miał, a teraz z dnia na dzień już ciężko by było z kasą
ja juz mam bilet i jadę ekipą ~10 osobową gdzieś
z tego co slyszalem to weed 32zl/g? ktos potwierdzi?