Przeprowadzam się i zastanawiam się co lepiej kupić, jeden duży monitor 30''+ czy dwa do 25''
Co polecisz torgu?
Wersja do druku
Przeprowadzam się i zastanawiam się co lepiej kupić, jeden duży monitor 30''+ czy dwa do 25''
Co polecisz torgu?
Ja mam dwa LCD 24' i zdecydowanie polecam takie rozwiązanie
Moim zdaniem lepiej jeden duzy.
Ja bym bral jeden duzy.
Sam musisz zdecydowac. Zdania beda podzielone. Ja bym bral dwa monitory.
Ja bym brał jeden może koło 27" ale koniecznie z pivotem i matrycą, która będzie dobrze wyglądać w takiej pozycji
ja bym bral 1x 27' + jakis 19'. Np. na 27' grasz w cos a na drugim masz gg i ew. przegladarke ;P
Ja bym bral dwa np jeden do skillowania w pikselach na drugim se grasz psokojnie bez minimalizowania ;D
Przedewszystkim zastanow sie jak 30cali bedzie wygladalo w codziennym uzytkowaniu :p pozatym zeby komputer obslugiwal 30cali to musisz miec naprawde dobrego kompa zeby wszystko blyskawicznie chodzilo itp. Ale naprawde dla mnie 24cale to juz maksimum. To nie jest telewizor ze sluzy Ci do ogladania albo grania na konsoli gdzie mozesz sobie siedziec na lozko, tutaj czesto bedziesz pewnie przy biurku i patrzec na taki monitor z odleglosci 1metra... dajze panie spokoj
I tak jest tylko kilka modeli powyżej 1080p, a znacznie więcej można uzyskać i na 10" więc nie mów, że od przekątnej zależy czy komputer da radę...