Przepraszam, że takie noobskie pytanie. Ale może mi ktoś napisać które misje których qustów trzeba wykonać, aby dojść tam gdzieś pod vengoth chyba. Bo mam 123 lvl palka i z chęcią bym potaskował na nich . :DD
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Wersja do druku
Przepraszam, że takie noobskie pytanie. Ale może mi ktoś napisać które misje których qustów trzeba wykonać, aby dojść tam gdzieś pod vengoth chyba. Bo mam 123 lvl palka i z chęcią bym potaskował na nich . :DD
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Blood brother quest(zacząć 4 misje) & In service of yalahar(zacząć 4 misje)
O taką odpowiedź chodziło. A czy dam rade tam tym 123 palkiem ze skilami z eq 100/82 ?
wez firewalle na wszelki wypadek i dasz rade spokojnie
A z czego bić ? Bo tam wąsko jest chyba, nie ?
Normalnie z c arrow, bomby ci nie potrzebne bo warewolfy lajtowe są mega dla rp, bardzo mało potów schodzi jak używasz softów
no jest wasko, mozesz sprobowac z rsow i powinno byc good, z prismatic bolt/crystalline arrowek tez powinno byc spokoo tylko ze wiekszy exp kosztem profitu ;p
wez fire bomby/firewalle na pierwszej rundzie przy full respie pewnie zwastujesz troche smpkow ale pozniej juz powinno byc gdzie biegac nawet z kusza/bowem
Dzięki. Temat do zamknięcia
nie bierz crystalline arrow i tak wilki nie nadażą się respić.
Ja expiłem tam na 89lvl do 96 robiąc 3 taski i exp max 300k/h, biłem z drill boltów i resp nie nadażał, ogólnie mega profitowy task :P
weź rust removery bo rust army leca
Zrobiłem 4 misje i gdzie te werewolfy?