Pytnaie, taki jaki i temat :) rp bez tasków gdzie expic? co bic ? moge juz zaczac parne pola?
EQ: Zao/leg/helm Pall armor, bohy, softy, ormanent crossbow czy jakos tak ) i 483k :d w banku :) Pacc zawsze byl jest i bedzie :)
Wersja do druku
Pytnaie, taki jaki i temat :) rp bez tasków gdzie expic? co bic ? moge juz zaczac parne pola?
EQ: Zao/leg/helm Pall armor, bohy, softy, ormanent crossbow czy jakos tak ) i 483k :d w banku :) Pacc zawsze byl jest i bedzie :)
Dobrze ze podales lvl.. i skille
aa Sorry" @57 lvl 100 dist
Powinieneś dać radę na polach bez problemu, osiągniesz duży exp/h. Tak pozatym to może Dragi Kazordoon, jest kilka dli, ale to nie problem. Hmm, może POH jakieś Giant Spidery, Hellspawny z blokerem.
a oprucz parnych? cos jeszcze moze.
@up
Potwierdzam, są tam dle ;-)
A frosty od ktorego moge bic? :)
Zależy czy ogarniasz; p możesz pojedynczo je bić, ale bez paniki na spokoju. Myślę, że przyjemnym expem dla ciebie to właśnie parne pola lub możesz próbować wtedy kiedy więcej osób wyrmy na lb.
Nie wiem jak parne pola mogą być przyjemne. Chyba, że da się unikać wszystkiego, co nie jest high guardem. Czasami jest na prawdę ostro nawet na dużo wyższych poziomach
Jak expienie knightem tam faktycznie nie było za przyjemne (byłem tam parę razy na 100-125 levelu) bo trzeba gonić legionistów i, co najbardziej wkurza, dragon priesty przez co ściąga się na siebie pełno syfu i robi się mało fajnie, to akurat na paladynie jest tam świetnie. Fakt, że byłem tam na 73 levelu z drillami, ale myślę, że różnica nie jest aż tak wielka.
Dasz radę, jest szybki exp, z kasą nie wiem jak na tym levelu, ale na pewno będzie frajda.
No na 125 jak 4 legionisty wyjdą to trzeba spamić exurę bo to gówno mocno klepie, a jak w ogóle się właduję w 3-4 hg, 4 legionisty i priesta to zwyczajnie boli i wchodzi combo wystarczające by 75rp poskładać
Duży obszar, sporo ludzi lata => ciężko kontrolować respawn i można się tak wpakować
Nie pamiętam która kopa, chyab ta środkowa gdzie jest npc od Mino itemów, schodzisz tam na Corymy, i pod nimi masz resp (-1) Dragonów, (-2) Dragony i kilka dli, może 3-4. B. dużo expa do uciekania, bez problemów można tam expić 60~ lvlem z Boltami.
Jeśli lubisz waste to leć już teraz :D 300 manasów, najlepsza broń na twój lvl i spamuj Exurą jak Ci spadnie kilka hp, i jak parale.
To jest paladin, więc przed High Guardami ucieka, przy Leggionarach on tylko stoi i bije, to samo Dragon Priesty.
no mówię, hg mają niby atak z dysta, ale to chyba ze spearami trzeba biegać żeby oberwać
ale reszta sieje niezłe spustoszenie