Witam mam 27 ed'ka i robie taski na tarantulach, poradzicie mi gdzie później pójść tak na ponad 30 lvlu ? ;D
Wersja do druku
Witam mam 27 ed'ka i robie taski na tarantulach, poradzicie mi gdzie później pójść tak na ponad 30 lvlu ? ;D
kopalnie dwarfow z 2 monkami albo dragi z hmm
stone tomb za tp.
penisula tomb za tp od 33lvla (hailstorm), zmotaj sobie BSW(blessed wodden stake) powoli sobie pojedyncze vampy ciachasz, jak wiecej syfu to gfb (tak około 50-60 weź na hunta, reszta manasy) i idzie tam nawet zarobic jak dusty posypią
ostrzegam, powoli tam łaź na poczatku, na takim lvlu 2 vampy i crypt to juz smierc na 90%, pozniej jak juz ogarniesz sobie co gdzie jest to fajne expy/h wychodzą
z drugiej strony mozesz isc na dragi yalahar od 33lvla, pojedynczo dasz rade
na 33 mozesz powoli bic ancienty , ale po 1 ;D
Jak nie masz kasy to task na mamuty - spadnie red poc to jest git, na aurorze mozna sprzedac za okolo 25-30k, zbieraj thick fur, mammoth tuski, albo jak chcesz to carphilie, jak wolny resp to task w 30-40 minut, moze spasc itemek do mounta czyli tez profit :D.
w banku mam ok 200k więc moge sobie pozwolić na lekki waste ale nie za duży ;]. Myślę nad corymami w Port Hope i wailing Cave tam podobno nawet 70k/h można wyciągnąć ale pochodzę sobie na tych expach co powiedzieliscie i sobie już sam wybiorę, więc pisać dalej dawać propozycje ! im więcej tym lepiej ! ;D. Kaplar jaki tam exp/h wychodzi około orientujesz się ? ;D
do 100k/h mysle ze wyciagniesz
dawno tam nie expilem na normalnym świecie :(
na penisula możesz latać ale z gfb/ava i 200k/h luzem i nawet nie duże waste jak będziesz "skórkować" vampy
Na razie expiłem na Earth Elementalach i exp był nawet przyzwoity i nawet profit na całe 50 gp ;)