SedaN* napisał
co do tego tableta to jestes pewien? :p chyba nie masz ponizej 15lat tak wiec i telefon i tablet posluzy ci jako zabawka na pare godzin. Jednak co do telefonu lepszego to sie zgodze - dzwonisz i smsujesz, w dodatku jest maly i nosisz go zawsze przy sobie tak wiec praktycznosc sie przydaje.
Tak, te oferty w plusie teraz to gowno. Podają przykladowo cene abonamentu 59zl i ze mozesz miec telefon za zlotowke. Okej, ale jak poszperasz to zeby telefon byl za zlotowkę to jeszcze musisz wykupic pakiet internetowy za 10-20zl i inne duperela :) Wedlug mnie juz bardziej sie oplaca brac cos w mixplusie na karty po 50zlotych. U mnie w rodzinie tylko ojciec ma na abonament a reszta na karty ;p smsy za grosz mam albo tam chyba 200smsow darmowych co miesiac moge aktywowac, co do rozmow nie wiem bo nie dzwonie duzo wiec niczego nie aktywowuje - za to moja mama jak podpisala pare miesiecy temu nową umowę to juz teraz weszlo takie cos, ze placi 19groszy za rozmowe ZAWSZE, ile by nie trwala (chyba tylko do plusa, ale u mnie tez cala rodzina i wszyscy znajomi w plusie są :p).
A z abonamentem taty to jest tak, ze moze sprawdzic ale poprzez platnego smsa czy nie przekroczyl czegos w abonamencie albo wchodzac na jakas tam stronke. Niestety tylko co do przekroczenia itp moze sprawdzac, a ile wykorzystal i ile zostalo juz sie nie da:) tak wiec dlatego zawsze decydując sie na abonament za iles tam, nalezy sie liczyc z tym ile naprawde bedzie przychodzilo, a to napewno od kilku do kilkudziesieciu zlotych wiecej;p