-
120 RP exp i zarobek
120 RP skill 93/66 gdzie expić z dużym profitem, a gdzie expić dla samego expa? Wcześniej expiłem z PB na wyrmach, z ES na destro/marach na alchemist i z asskami na frostach. Dodam, że dawno nie grałem i nie ogarniam tych wszystkich nowych miejscówek (jak wprowadzili zao to jeszcze grałem ale PACC się kończył więc się tym nie interesowałem). Mile widziane porady, które questy i do jakiego momentu trzeba. Z góry dzięki :)
-
Powiedz jak u ciebie ze szczęściem. Na przykład u mnie żadne z polecanych rozwiązań nie działa, bo nigdy nic mi nie spada. Możesz pójść na drillwormy, na tym powinni żeby stracić musiałbyś bić gwiazdki + sd, a i xp nie jest taki tragiczny jak gran con + con poprawiasz, najlepszy dostępny łuk i strzały. Przy większym szczęściu możesz iść próbować losty, parne pola, może banuta albo meduzy na talahu z wallami. Kasa to war golemy z e walli, a broń tylko na workery bierzesz
-
drille biłem na FACCu i nie po to PACC zakupiony żeby na faccu latać ;d tak wgl to na zao trzeba mieć jakieś questy?
-
ja prawie takim samym palkiem, tylko że skil o 2 większy i kilka lvli wyżej biłem behe na edron i z samych gp, gwiazdek i śmieci wychodziłem na zero (composite hornbow + c arrows) i wystarczyło żeby spadł jakiś giant sword czy coś i odrazu fajny profit
losty też próbowałem, tam za war hammer questem, exp na staminie jak biłem jeszcze z cona + sana na staminie do 320k/h nawet wchodził a profit też spoko, tych creature productów leci od huja i są sporo warte
a do dostępów na zao trzeba new frontier quest
-
No ja biłem drille na faccu i na paccu jak chciałem pewny zysk mieć :D
Behe miałem w 6h 3 pary butów i ciągle waste (ach te gwiazdki...) dyst efektywnie 101, 110 lvl był
Czyli again: duży profit war golemy, jeśli na jakikolwiek xp przy okazji liczysz to drillwormy, mózgi yalahar, ogar z wallami na talahu najlepiej bo hydr nie ma, pg to grimy na wallach
-
Zrób dostęp do chosenów (kilka dni to trwa) i tam bij.
Podpowiem quest: The new frontier
-
Wrath of the emperor do 2 misji i smigaj na ghastly dragi z fire wallami ofc z arrowami i bowem 50k/h profitu gdzies, a na expa pg kup divine plate, prismatic butki, yala legi, kosheia i smigaj na pojedynczych grimach na yala/dara ew. polecam ssy na goromie/banuta + task i odrazu profitowo, ale nie wiem czy na tym lvlu; p