Witam, oprócz rapu to nic nie słucham a jest problem bo idę z koleżanka na plaże a nie puszcze jej Kaena bo mi ucieknie raczej, proszę podawać nazwy jakiś fajnych klimatycznych pioseneczek, odpada disco polo. Z góry dzięki.
Wersja do druku
Witam, oprócz rapu to nic nie słucham a jest problem bo idę z koleżanka na plaże a nie puszcze jej Kaena bo mi ucieknie raczej, proszę podawać nazwy jakiś fajnych klimatycznych pioseneczek, odpada disco polo. Z góry dzięki.
no ale jaki rodzaj tej muzyki ? może coś z dyskografii the doors (morrison hotel, strange days, l.a woman, the doors) ? Rage against the machine ? The beatles? rhcp? Jefferson Airplane ? Korn ? led zeppelin ? Nirvana ? Gorillaz ? Alice in chains ? franz ferdinand ? Marley ? duuuuużoooo tego ; ) ale nie ma co się wysilać bo może zwolenniczka bravo hits lub energy 4000(XD)
Video - Idę na plażę
@Edit
Adry & Natural Dread Killaz - Na Wakacje (prod. Riddim Bandits)
chodzi mi o kawałki takie z typowym pierdolnięciem coś ala moje radio fm
mówiłem żebyście mi nie podawali kawałków disco polo
pop ze swiatowej sceny ;p rihanna - stay, daft punk - get lucky, blurred lines, itp :P cos takiego wpadajacego w ucho (jezeli piosenka ma na youtube 100kk wyswietlen i leci caly czas w radiu, to mozna powiedziec ze jest uniwersalna) a do tego nic smutnego albo za mocnego :) trzymam kciuki, ze poruchasz!
Teraz w modzie jest
http://www.youtube.com/watch?v=RqL15fqa8xY