mam pytanie jak wejsc do bios'a w windowsie 8, bo potrzbuje zmienic w biosie karte graficzna bo mi jakas intela czyta, a powinno byc radeona.
Oraz ewentualnie prosze o pomoc jak zmienic ta karte graficzna .
Wersja do druku
mam pytanie jak wejsc do bios'a w windowsie 8, bo potrzbuje zmienic w biosie karte graficzna bo mi jakas intela czyta, a powinno byc radeona.
Oraz ewentualnie prosze o pomoc jak zmienic ta karte graficzna .
a to nie samo sie zmienia zależnie od obciążenia grafiki? eventualnie w menadzeże czy jak to sie tam nazywa w 7 masz w menadzeze opcje sprzet i wybierasz karte grafiki która chcesz uzywać
znalazlem w menadzerze te dwie karty wylaczylem ta intela i tera pojawia sie kolejne moje pytanie jak sprawdzic jaka aktualnie jest uzywana karta graficzna w progeamie everest home edition nie pokazuje mi wgl. zadnej
@edit
po zaktualizowaniu karty radeona i wylaczenia karty intela w menadzerze wyskakuje mi co jakis czas ze sterowniki do karty graficznej amd sa nie zainstalowane albo dzialaja nie poprawnie
przełącz karte graficzną na intela usuń sterowniki radeona i pobierz od nowa jeśli to nowy model na rynku wgraj jeszcze raz te ktore dostałes z systemem (o ile tak owe cd dostałeś) jesli nie to strona producenta i wyszukujesz model karty graficznej który posiadasz
nie mam opcji przełączania mam opcje tylko żeby wyłączać, aktualnie obydwie są włączone.
znajdz sterowniki od radeona i usun je/zaktualizuj postaraj sie nie nadpisywać ich bo robi to bajzel