-
Politechnika Gliwica.
Siema, dzisiaj były wyniki kto się tam dostał, no i dostałem się w 1 turze. Teraz do 9 mam złożyć dokumenty jeżeli się zdecyduję a tego nie wiem bo będę startował jeszcze na UŚ w którym rekrutacja trwa do 7 lipca a potem dopiero kilka dni później wyniki. I teraz moje pytanie, czy ja tutaj czegoś nie rozumiem czy student rzeczywiście jest traktowany jak gówno i karze mu się wybierać jedne studia zanim się dowie gdzie jeszcze się dostał?
-
Tez dostalem sie na AiR, mam dylemat czy czekac na wyniki na AGH czy skladac tu.
Strasznie zjebane jest to ze trzeba zlozyc dokumenty do wtorku.
W ogole studiuje ktos tu i moze cos powiedziec o tej uczelni i czy warto tam isc?
Jak wyglada zycie na slasku? Brud i syf?
Mieszkam na wschodzie takze taka aglomeracja troche mnie przeraza.
Do tego na AiR przyjeto kazdego z matura... Nawet zostaly 2 miejsca wolne.
-
No co ty gadasz. Na infe ponad 500 chętnych, sam jestem 220 na rezerwowej. :f
Na śląsku tak jak wszędzie - znajdziesz dzielnice spokojne i te gdzie lepiej nie wychodzić po zmroku. A syf to ludzie mają w głowie którzy pierdolą takie farmazony. Jest XXI a nie średniowiecze. ^^
-
powinniscie miec kopie papierow albo dowiedzcie sie, gdzie mozna poprostu odbitki skladac. A jak cos, to zlozcie nawet i oryginaly, chocbyscie mieli jedne a potem pojdziecie je zabrac i zlozycie tam, gdzie sie pozniej dostaniecie :)
-
Tylko ze do PŚ mam 400+km. Zostaly 2 miejsca na moj kierunek, w razie czego poprostu sprobuje tam zlozyc pozniej.
-
Weź pod uwagę to że 10.07 jest ogłoszona kolejna lista przyjętych na wolne miejsca (przez tych którzy nie złożyli papierów).
-
ja mam tak samo, na gliwice sie dostałem a na PWR gidze też sie rejestrowałem wyniki dopiero 8. Muszę jechać do gliwic i składać tam dokumenty a potem znów jechać i zabierać jak się dostane do PWR