-
Pall pall pall
Tak to znowu ja ! ;D
Mam pacca jeszcze na 30 dni i chce doexpić mojego palla do 80 lvla aktualnie 46 lvl.
I czy mógłby mi ktoś napisać gdzie mam expić tak na poszczególnych lvlach, gdzieś do 80, kasa mnie nie interesuje, kasa żeby wyszła na 0 lub minimum waste i najlepiej dobry exp.
Eq nie będe rozpisywał bo i tak będę zmieniał na wyższych lvlach a skille mam 84.
-
Moim zdaniem to TASKI są adekwatne do każdej profesji jak i poziomu, wystarczy tylko trochę ogarniać Tibię. Więc ja polecam robić Tobie taski...
-
mistrock , mutated raty (arena), dragi, kurde bylo juz pelno podobnych tematow
-
od 55 rób taski na crystal spidery razem z ice golemami i wyvernami
od 70 możesz latać po parnych polach
-
A znacie jakies expo z mega profitem, moze byc bez jakiegos dobrego expa na godz.
-
Wydaje mi sie ze profitowa opcja na low lvl pallku jest task na piraty, nie wiem jakie ceny u ciebie na servie ale te itemy z bossów srednio 150-200k chodza + profit z itemów na szable tez jest ;p
-
Palkiem ja na mistrock od 21 lvl do 67 expiłem resp czysty smithy spikeda często dropiły a on 4-5k czasami po 3-4 udawało się wynosić + gold i halbardy. Także mistrock i cyce to jest jak dla mnie bardzo dobre miejsce 0 waste tylko czasami po 2 stealth ringi kupowałem bo się przydawały jak wyszły 2-3 smithy , przypomnie one upijają ale cyce nie widzą niewidzialnych także 8 lvl może już tam expić z genialnym profitem.
P.s mam pytanie czy opłaca mi się chodzić na dragi z arrowami bo zaczołem po długiej przerwie i biegam z ench sperami a pare osób pisało żebym kupił bowa i arrow. Jakby ktoś mógł napisać jak to teraz wygląda będę wdzięczny.
-
Chodziło pewnie konkretnie o onyx arrow jak na twój lvl (67), tak na pewno lepsze hity niż z enchantów.
-
Aktulanie mam 85 lvl i się zastanawiam czy opłaca się chodzić na dragi własnie z onyxami i chyba hornbow jest dobry.
-
Na 85 już hive bow można targać, czy dragi się opłaca to głownie fart i chęć targania lootbagów, ja na 120 na dragach tracę, ale to ja :D
-
expic na 85 palem na dragach? LOL, ale co kto lubi. wymecz ten 90 gdziekolwiek kupuj crystalline arrows i wal dle fenrock, parne pola, frosty, grimy
-
gdzie expić teraz na 50 lvl RPkiem tym moim ? tera skille 84
-
niski dps, niski healing, hp sporo
gsy jak masz dobrego kompa i niskie pingi, ogólnie taski na ancienty, csy, ice golemy, wyv, bb, mutated raty, mutated tigery (lodowe na koniec bym wziął)
-
opłaca sie pallem na ancientach ? ;D
-
Na ogarze pewnie się da, ale msem miliard razy lepiej(chociaż i tak lodowe są jeszcze gorsze imo)