-
Replaye
Potrzebuje replayów do małego projektu, który niedługo będę wdrażał w życie.
Wymagania replaya:
-musi być nakręcony w spectator mode
-nie grasz junglerem
-win/lose, nie ma znaczenia, ale replay musi zawierac gre, w której TWOIM ZDANIEM poszło Ci słabo i zostałeś wykerowany, albo przegrałeś gre dlatego, że ZAGRAŁEŚ CHUJOWO.(nie wysyłaj replaya w którym cały twój team ma 0/10)
-dywizja: bronze 5 - gold 1
chyba tyle
wysyłajcie na PW z krótkim opisem kim grałeś i dlaczego wg. Ciebie przegrałeś.
Pozdrawiam
-
Najlepiej by było bo chyba wiem co masz na myśli jeżeli chodzi o format tego "projektu" zrobić to w taki sposób:
Jak wybierzesz kilka tam replaysów to bierzesz tego typka który CI to przesłał, wrzucasz go na ts i razem puszczacie repa , czy robicie to w jakiśinny sposób i analizujecie grę. On zadaje pytania, Ty odpowiadasz, również Ty możesz zadawać pytania, on odpowiadać i wytykać mu błędy w jego rozumowaniu gry etc. etc.
Chyba, że chodzi Ci o coś innego to wtedy nvm.
@Down
No neistety nie mogę przesłać bo już jestem bogiem tej gry a tacy wymiatacze jak ja Cię nie interesują :<<<.
-
Dzięki za opinie ale skupmy się może jednak na replayach.
-
-
-
a może być replay gdzie mój team niby ma chujowe staty, ale gra była do wygrania i mogłem ją wykerować, ale porobiłem masę błędów? ;d
-
postaram się coś ogarnąć :3
-
Tak.
Z reguły chodzi mi o replaye w których wg. Was popełniliście masę błędów i która mogła być wygrana, gdyby nie te błędy.
-
witam czy jesteś skłonny ocenić moje replays czy pewni gracze nie maja wstepu do takiego prestizowego projektu??
-
Pomimo faktu, że jesteś słaby jak barszcz to raczej nie mam w planach oglądania zmagań diamentowego gracza na goldzie.