Trudne sprawy, male zamieszanie
Witam potrzebuje pomocy bo ogladalem trudne sprawy i nagle zabraklo sygnalu, wiec wchodze w internet i szukam tego odcinka. Znalazlem trudne sprawy odcinek 231 opis sie zgadza
Cytuj:
Robert i Kamila zaprzyjaźniają się z sąsiadką. Gdy Luiza zakochuje się w Robercie, prawie codziennie ich odwiedza. Pisze też listy miłosne do Roberta. Gdy Bratniakowie wracają z urlopu, zastają Luizę w swoim łóżku. Małżonkowie wzywają policję i składają na sąsiadkę doniesienie. Po tym incydencie Robert i Kamila postanawiają przeprowadzić się. Wkrótce okazuje się, że Luiza będzie pracowała razem z Robertem. Małżonkowie czują się osaczeni. Sprawa trafia do sądu, który orzeka, że Luiza przez pół roku nie może zbliżać się do Bratniaków.
ale do cholery w tym odcinku leci co innego (jakis wylot do Albanii czy cos takiego). Ten powyzszy opis jest niby do odcinka 231 a jak odpaldam trudne sprawy 231 to leci cos o Albanii.
Moglby mi ktos pomoc bo mi siostra glowe truje? Dokladnie chodzi mi o odcinek do ktorego umiescilem opis powyzej oraz ktory lecial dzisiaj na polsat 2 o godz 21. Pomocy :(