Otóż z nudów naszło mnie, że mógłbym poexpić na facu 184 palkiem. Nie grałem 2 lata i słyszałem że są nowe expowiska i amunicja. Więc zwracam się z pytaniem na czym mogę poexpić, żeby jakoś to szło i ewentualnie jakiego ammu używać.
Wersja do druku
Otóż z nudów naszło mnie, że mógłbym poexpić na facu 184 palkiem. Nie grałem 2 lata i słyszałem że są nowe expowiska i amunicja. Więc zwracam się z pytaniem na czym mogę poexpić, żeby jakoś to szło i ewentualnie jakiego ammu używać.
idz na drillwormy z gs pod kazo
albo na dragi i dl pod carlin
polecam jakaś kuszę i drillbolty bo na facc z niczym lepszym się nie opyla latać ;d
drille lepsze niż dragi.
ewentualnie te krasnoludy, tylko pamiętać trzeba o dwarven ringu/ringach
hive bow, ew. mycological bow jak Cię stać, crystalline arrows i lecisz losty na kejwie tam gdzie jest war hammer quest http://tibia.wikia.com/wiki/Circle_Room_Quest/Spoiler na lewo od skrzynek masz wejście
ja tam 132 rpkiem robiłem z c arrows na staminie 300k/h zawsze profit, to Ty na takim lvlu z 250k/h bez staminki chyba dasz rade zrobić
pamiętaj o dwarven ringach i najlepiej pare gfb na droge, bo w quest roomie jest od huja geomancerów i guardów
Do tego mozesz jeszcze pobic Warlocki/Infernalisty na Demonie pod MOLTS.
Lub też stare dobre Banshee pod Isle of the Kings. Arbalest + Drill Bolty, będzie ładny profit. Exp palkiem nie potrafię Ci podać dokładnie, 140 sorcem (facc) robiłem ok 220k/h bijąc również undeady z avalanche.