siema pamietam jak z dobre 5-7 lat gralem w mu i przestalem bo pamietam trzeba bylo placic po 50 czy 60 lvlu
czy ktos z was gral a moze nawet gra w mu teraz bo zamierzam wrocic i zoabczyc co ciekawego bo pamietam podobala mi sie ta gra :D pozdro
Wersja do druku
siema pamietam jak z dobre 5-7 lat gralem w mu i przestalem bo pamietam trzeba bylo placic po 50 czy 60 lvlu
czy ktos z was gral a moze nawet gra w mu teraz bo zamierzam wrocic i zoabczyc co ciekawego bo pamietam podobala mi sie ta gra :D pozdro
Sam kiedyś grałem własnie 5-6 lat temu ale pewnie bardzo dużo się zmieniło jeśli w ogóle ta gra jeszcze jest. Podpinam się i czekam aż ktoś kto gra się wypowie
zjadlem zeby na tym syfie synek :P z 5 lat w oralem
z tego co mi wiadomo mozna wbic max lvl za darmo ale jest w huk dodatkow w item shopie co psuje kompletnie gre :P
polecam bardziej privy
ostatnio jak grałem były serwery darmowe
i serwery platne 2x exp i loot itp
do 60 mozna bylo grac na platnych za frajer potem lipa
nie no kurwa niech mi tu ktos konto zalozy zebym mogl sie zalogowac w grze bo czegos tu nie ogarniam
sciagam gre z oficjalnej strony MU na ktorej robie konto i odpalam gre przez klikniecie Play na ich stronie i wlasnie odpala mi sie klient Mu
sa 4 swiaty podzielone na X serverow, wybieram jaki mi sie podoba pisze ze sie trzeba zalogowac, nie moge wpisac numeru bo niby juz mam wpisany , wpisuje haslo- haslo nie dziala. konta inaczej nigdzie w grze nie mozna zrobic, tylko to na stronie i nic nie dziala i sie mecze zeby tu konto zrobic... wtf....
huh, ostatnio w torg premium poruszyliśmy temat mu.
kiedyś - hardo się orało każdy lvl
potem - bierzesz blessa od npc i expisz do 150~ aż się bless nie będzie nadawał do użytku w pare godzin.
teraz? pewnie jest tak łatwo że można sobie w łeb szczelić a i tak lvl wejdzie. a soule i blessy pewnie pewnie w paczkach po 1000 już są
Też grałem swego czasu w Mu, ale jeszcze nie było blesów, wingi były 2lvl. Wbiłem 189 lvl, może bez żadnej rewelacji ale jakoś znudziło mi się stanie tylko na spocie i zostawianie postaci z położeniem na myszkę czegoś ciężkiego żeby był przyciśnięty prawy przycisk ;d
pogralem 10min ale mi sie znudzilo nie dosc ze grafika wydawala mi sie max ladna te 5 lat temu a teraz jest brzydka i rozdzielczosc w ogole nie fajna + zacinanie i pvp servery puste nie wiem czemu jak pamietam i tak sie nic nie traci poza tym po wyjsciu z miasta lataja potwory ktore biore mnie na 3 hity xD odechcialo mi sie i do smietniczka'
edit
a tak wgl przypomnialo mi sie ze w pazdzierniku wychodzi Mu 2
kiedy może ci się podobowało bo i ty byleś młodszy i grałem w teg otypu gry pzrez te 5-6 lat na ryne kwyszła masa lepszy gier:D a swego czasu sam grałem w mu właśnie do 50 lvl bo później płatne było