Mam pytanie odnośnie questa na Rookgaardzie. Zaczęłam go robić, ukończyłam 4 misje i dalej zwyczajnie mi się nie chce. Czy jeśli go przerwę i wbiję lvl na samym biciu zwierzątek, to będę mogła normalnie na 8 lvlu wyjść z Rooka?
Wersja do druku
Mam pytanie odnośnie questa na Rookgaardzie. Zaczęłam go robić, ukończyłam 4 misje i dalej zwyczajnie mi się nie chce. Czy jeśli go przerwę i wbiję lvl na samym biciu zwierzątek, to będę mogła normalnie na 8 lvlu wyjść z Rooka?
Tak, ten quest jest nie obowiązkowy do opuszczenia rooka.
Dzięki :)
Jak bicie bugów czy wolfów może być ciekawsze niż ten quest to ja nie wiem... On jest nudnawy, to prawda, ale chyba nie aż tak jak bicie takiego szajsu.
jak dla mnie to bieganie od 3lvla po całej mapie nie jest w ogóle ani fajne, ani ciekawe ;]
Ale szybciej jednak idzie, niż farma z botami i eq dostajesz, że te ostatnie 2lvle idą w miarę ładnie
Ta szybciej, coper shield quest na chama lecisz padasz uzbierasz na sabre do npc 20 min ci to zajmie i w 2h wychodzisz z rooka ;)
ja tam zawsze zbieram 50gp na mace a potem z tego kosze :d swoją droga to niesamowicie ciekawe, ze ktos jeszcze gra w tibie rpg albo sie pyta o takie rzeczy :D ale i bardzo dobrze, niech gra sobie rpg style i robi questy a nie jakies taktyki na fast lvle podajecie;d