Siema
Mam dziwny problem. Są to rozłączenia internetu, które pojawiają się tylko i wyłącznie gdy w tym samym czasie gram w Tibię i przeglądam internet. Pojawiło się to 2 dni temu i rozłącza się co 10-15 minut. Wiecie co z tym zrobić??
Wersja do druku
Siema
Mam dziwny problem. Są to rozłączenia internetu, które pojawiają się tylko i wyłącznie gdy w tym samym czasie gram w Tibię i przeglądam internet. Pojawiło się to 2 dni temu i rozłącza się co 10-15 minut. Wiecie co z tym zrobić??
a jak tylko grasz to wywala?
kiedyś znajomy miał też taki problem i po prostu grając nie otwierał przeglądarki
możliwe że problem jest po stronie dostawcy neta, dzwoniłeś do niego? ich trzeba krótko trzymać, dzisiaj np padłem 2 razy dzięki mojemu kochanemu internetowi...
mam dokładnie taki sam problem z neostrada gdy odpale neta + tibie ciagle sie rozlancza
Ja mam radiówkę, dziwi mnie to, ponieważ jeszcze we wtorek wszystko było sprawne
dodam od siebie że jak mam wlaczona tibie + na przegladarce jest cos co potrzebuje duzo lacza np. jakies obrazki to jest jakby przeciazenie i polaczenie pada