Witam!:)
Otóż kończy mi sie umowa i mam możliwość zgarnięcia za 1 zł owego samsunga. Chciałbym się spytać właścicieli owego telefonu czy warto go brać?:)
Wersja do druku
Witam!:)
Otóż kończy mi sie umowa i mam możliwość zgarnięcia za 1 zł owego samsunga. Chciałbym się spytać właścicieli owego telefonu czy warto go brać?:)
jasne ze warto, nie wiem co to za pytanie. moze powiedz czego oczekujesz od telefonu. sprzet fajny, specyfikacje jedne z najlepszych, no nie wiem co rozumiesz przez warto kupic, za 1 zl bym sie nawet nie pytal
Spoko opcja chyba ze np do s4 czy note 2 doplacasz 200-300zl to tez bym sie zastanowil.
Warto. A zaproponowali Ci moze jakies inne telefony tez? Moze cos jeszcze lepszego.
@2up, zastanow sie zanim cos napiszesz. Note 2 to tak naprawde tablet, jest tak olbrzymi ze az niewygodny, nie polecam. A sgs3 mam juz od roku i bardzo fajny, parametry bardzo dobre, wydajny.
kwestia przyzwyczajenia ;p ja kupując l9 z 4'7 też się bałem, ale teraz jedynie mogę wymienić tylko na większy ;p chociaż już teraz kupując spodenki muszę patrzeć też pod względem telefonu czy się zmieści ;d
Pewnie, ze sie oplaca. Tak jak wszyscy Ci tutaj pisali - to jest bardzo dobry telefon, ale nawet jesli to popatrz na jego wartosc:) PS. co to za umowa ze sgs3 za 1zł :d?
Ja mam sgs 3 ale nie mogę powiedzieć że jestem w 100% zadowolony chociażby przez lagi oficjalnego softu od Samsunga. Po przesiadce z iphona widać roznice w otwieraniu się.chociazby ksiazki telefonicznej. Ja na Twoim miejscu rozejrzalbym się za xperia z - lepiej wykonany, ładniejszy, a specyfikacja podobna.
mam sgs3 od roku, siostra ostatnio wziela sobie xperie z
nie zamieniłbym się z nią, ale to już raczej kwestia przyzwyczajenia
ja bym brał na twoim miejscu, tytuł najlepszego sprzetu elektronicznego w kategoriach telefon/tablet w roku 2012(lepszy od iphone 5 ;d) nie wział się z powietrza
Jak masz s3 za 1zl to pewnie masz też nexusa 4. Ja bym wziął nexusa, mam go kilka miesięcy i jest świetny. Według mnie lepszy od s3.
18-06-2013 22:32
tyle