Sprzedaż telefonu i kupno nowego.
hio, jestem wlascicielem telefonu HTC HD2 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/hd2/
mam go juz od kilku miesiecy, ale no nie ukrywam, ze nie pasuje do mojego gustu. nie znam sie na windowsie, ani nawet na telefonach, nie wiem jak ewentualnie przeprogramowac go na androida - nie wiem kompletnie nic. nie robie na nic nic innego procz dzwonienia i smsowania, co moglbym robic na kazdym normalnym telefonie. w kazdym razie jako iz byl to prezent, postanowilem zorientowac sie, ile kosztuje na allegro. ku mojemu zdziwieniu, jego srednia cena to okolo 900-1000zl. postanowilem go sprzedac i kupic telefon ktory bardziej bedzie mi odpowiadal. mysle, ze sprzedam go taniej, poniewaz chce sie go pozbyc jak najszybciej - dodatkowo jest bez rysy, w dobrym stanie, pudelko, umowa, wszystko.
ZAKLADAJAC, ze sprzedam go za 600zl, moze wiecej, pytanie brzmi, co moge kupic za ta cene? jestem w stanie troche doplacic. w kazdym razie, jak juz napisalem wczesniej - nie znam sie na telefonach w ogole. nie mam pojecia na co patrzec, co mi sie przyda. myslalem o kupnie galaxy s3, ale cena jest powyzej 1400+, wiec odpada. iphone 4s juz predzej do mnie przemawia. ja potrzebuje jakiegos smartfona, ktory sprawnie laczy sie z internetem, siedzi na fejsbuku, robi dobre zdjecia (na studia), notatki, przydatne aplikacje, dobra jakosc sluchania muzyki, filmow etc. ogolnie rzecz biorac - DOBRY telefon dla studenta na studia.
teraz tak. w tym temacie nie chodzi tylko o podsuniecie propozycji telefonu, ale takze czy sa jednak chetni na HTC HD2 w dobrym stanie? z tego co widze, to na allegro tak, ale wiekszosc na system ANDROID.