Witajcie. Mam takie pytanie, ile LOL w ciągu godziny czy tam w przeliczniku 1 gry standardowo pobiera zasobów neta? Ile MB? Może ktoś mniej więcej określić? Pytam bo mam mobilnego, i tak sie zastanawiam czy warto w ogóle zassysać.
Wersja do druku
Witajcie. Mam takie pytanie, ile LOL w ciągu godziny czy tam w przeliczniku 1 gry standardowo pobiera zasobów neta? Ile MB? Może ktoś mniej więcej określić? Pytam bo mam mobilnego, i tak sie zastanawiam czy warto w ogóle zassysać.
w zależności od długości gry 40-70mb
protip: zgraj sobie zaktualizowaną grę od kumpla lub ściągnij i zaktualizuj na normalnym internecie jak masz taką możliwość bo niby instalka waży z 1,2gb ale do tego masz chyba 3gb patchy :D tak, instalka jest z 2010 roku.
@down
to w takim razie musiałem coś jeszcze w tle mieć
Ja akurat jestem użytkownikiem LTE i mam właśnie problem z ograniczonym transferem. Jedna gra mi zjada około ~10-14mb transferu :)
Ja mam mobilny od t-mobile. Mam aktualnie 20GB limitu i prędkość 2-4 mb/s. Ciekawe, zgram sobie instalke u Ciotki, ale patch bedzie sie i tak robił w domu. Najwyżej zrobie pod koniec miesiąca awaryjnie. Dzięki pozdro