hej. moje pytane brzmi gdzie expić druidem na 19lv z premium? nie byłoby problemu, gdyby nie to, że nie mam kompletnie kasy. na tym świecie to jedyna postać i jest problem. z góry dzięki za pomoc.
Wersja do druku
hej. moje pytane brzmi gdzie expić druidem na 19lv z premium? nie byłoby problemu, gdyby nie to, że nie mam kompletnie kasy. na tym świecie to jedyna postać i jest problem. z góry dzięki za pomoc.
Larvy ankh, roty dara, jakis lajtowy tomb :) cyclopolis ze stealth ringiem
zrób se taska na croco, albo nawet 3
Jestem tego samego zdania co Dragon. Możesz zacząć od krokodyli, a potem już bierz inne taski i kasa sama wpadnie :)
faktycznie spróbuję tych krokodyli. może uda się nie zbankrutować doszczętnie. :) dzięki.
albo kup sobie gp na allegro, teraz są takie śmieszne ceny że to nawet nie wstyd wydać 10zl na początek gry i mieć 500k na tym 20levelu, a potem juz sie samemu dorabiać
jak będę szedł tak na łatwiznę, to zaraz mi się gra znudzi. jakby nie patrzeć, kupowanie gp to czitowanie, co psuje zabawę. przynajmniej mi. :)
Jak ktoś kupuje GP'ki na allegro to nie jest prawdziwym graczem ;/. Trzeba samemu sobie uzbierać na EQ, to jest dopiero 'klasa'.
A co do tych tasków to przed zaczęciem taska sprawdź wrażliwość potworów na Twoje ataki.
oczywiście, wiadoma rzecz. ;) zrobiłem jeden task krokodyli i exp niestety jak na larvach. ale już coś kasy wpadło. później wziąłem task na tarantule i poszedłem na stary, dobry poh. bijąc cyce i mino wpadam też na tarantule i tak to się kręci. exp lekko większy niż poprzednio, a zysk z lootbagiem już niezły. wpadnie pare lvli, pójdę już stricte na tarantule i będę liczył na fajny drop z hide. jakoś się odbije. ;) no, i dzięki za pomoc.
No task na tarantule porób, potem możesz taska na mamuty spróbować, z tego też jest niezły hajs. Do tego od około 33-40 task na piratów, od 33 też dragony, coś koło tego też horestis tomb, pełno jest fajnych miejsc dla kaski. A po 50 taski na mutated raty, ice golemy, crystal spidery i ancient scaraby.