Mianowicie problem polega na tym, że kombinuję i nie mogę dołączyć do gildii na stronce.
WTF??
Wersja do druku
Mianowicie problem polega na tym, że kombinuję i nie mogę dołączyć do gildii na stronce.
WTF??
Tzn? Wchodzisz na tibia.com > logujesz się > Community > Guilds > Twój świat > Wchodzisz w guild do której masz inva > Dajesz join guild > Wybierasz postać > Join
Robisz reloga w tibi i powinno być ok.
Nie mogą dać Ci inva, jeżeli jesteś w jakiej gildii obecnie.
Jeśli nie działa to niech dadzą jeszcze raz.
ewentualnie znów coś spaprali wgrywając łatkę, czy co to tam było
Sprawa tyczy się również z domkami.
W żaden sposób nie mogę przepisać/wyjść domku.
Sprawa jest dziwna.
Mój angielski jest biedny.
Prosiłbym o możliwe przetłumaczenie mojego problemu.
Tłumaczenie z translatorem nie jest dobrym pomysłem.
na support boardach nie musisz pisać po angielsku
Problem tkwił w ustawieniach "ciasteczek" przez co właśnie blokował mi stronę z przepisaniem domu.
Mam nowe pytania:
1) Czy opłaca się kupić rainbow shield? Czy to enchantowanie jest aż tak super? Czy jest lepsza od shield of corruption/prismatic shield??
2) Proszę o wytłumaczenie w zdobyciu achievmentu z wzięciem ślubu będąc pod wpływem i z rozwodem. (chodzi mi o kolejność wykonywania czynności)
3) Porównując łuk do kuszy co lepiej wypada celność łuku czy ten niewiele większy atak kuszy kosztem celności?? (znam statystyki lecz słyszę, że kusza lepiej wypada/chodzi mi patrząc całościowo na wszystkie kusze i łuki możliwe do zdobycia)
4) Jest jakaś tabelka czy cuś dotycząca tzw skoków szybkości? Chodzi mi od którego lvl widać różnicę.
Na razie tyle sobie przypomniałem.
1. Jak masz kase to tak, rainbow shield regeneruje ci mane jesli go zenachantujesz ziemia wiec zaoszczedzisz na potionach/dluzej poexpisz
2.
3. myclogocal bow + crystalline arrowsy wypada lepiej nawet niz thron splitter z prismaticami
4. nie mam pojęcia jak działa nowa formuła speed lvlu
1. z tego co kojarzę to używasz swordów, więc imo lepiej SoC
2. wpierw wypijasz piwko/cokolwiek innego, osoba z którą bierzesz ślub musi zacząć!!! później ty swoją kwestię - i masz aczika. z rozwodami to 3 razy się rozwieść
3. kusza wypada tylko lepiej jak jest ta z oaka + infernale
4. 79, 99, 131, 171, ale po wejściu flasha, zostało to obalone, po prostu szybciej ci się animacja ładuje i to stwarza pozory
Tak i owszem używam mieczy.
SoC nie kupie taniej niż 5-6kk natomiast z "tęczową tarczą" jest statystyka kupna za cenę 5,5kk.
I czy sądzicie, że warto wydać? Za +3 sworda wydać te 5-6kk to jakoś mi się nie widzi.
Pierwszy raz się interesuję tą tarczą, gdyż fundusze mam i jakiś bajer nowy by mi się przydał.
Coś co by mi urozmaiciło grę.
za 5.5 kk kup 200 palka i na bocie taska na demy :D
bedziesz mial i shielda i 200+ palka za ta sama cene :D
kaj ty grasz, że shield po 6kk xD
jak na harmonii pykałem to za 3kk ciężko było opchnąć